Noel Kahve Kaşığı Uzun Saplı Yemek Çatalları 6 Adet Paslanmaz Çelik Kahve Kaşığı çay kaşığı çorba kaşığı Tatlı Kaşığı

₺211.94 ₺137.74

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c324197

Tanım

Özellikler:

1. Her ailenin bir dizi Noel kaşığına veya çatalına ihtiyacı vardır.Güzel bir tatilde bu size biraz daha şenlikli bir tat verebilir.Aile eğlencesi.

2. Başkaları için Noel hediyesi olarak yapılabilir, çok iyi bir tatil hediyesidir.Bu, kendi aileniz veya başkaları için harikadır.

3. Altın ve gümüş olarak mevcuttur.Üzerindeki süslemeler, bir Noel ağacı, Noel Baba, bir Noel çelengi, Noel geyiği ve daha fazlası dahil olmak üzere çok güzel.

Belirleme:

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyut:

yaklaşık 16.5*2.5 cm / 6.50 * 0.98 in

yaklaşık 15.8*2.5 cm/6.22 * 0.98 in

Miktar: 6

Renk: altın, gümüş

Kullanır: Mutlu Yeni Yıl Noel ağacı dekorasyon, çocuklar için noel hediyesi

Ürün listesi:

6 * Noel Kaşık

Veya

6 * Noel Çatalları

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Noel Dekorasyon Kolye ile Donatılmış】 Bu Noel tatlı kaşığının sapı, masayı süsleyebilen Noel unsurlarıyla dolu bir Noel ağacı, Noel çorabı, Noel Baba, Noel çelengi, Noel geyiği, Noel çanı ve diğer süs eşyaları ile donatılmıştır.iyi ve bir Noel atmosferi yaratın.

2.【Mükemmel işçilik】 Paslanmaz çelik Noel kaşıklarımız tek parça kalıplama ve ayna parlatma işlemini benimser ve yüzey hassastır ve smooth.At aynı zamanda, basit ama sofistike bir görünüm için klasik altın/gümüş renginde gelir.

3.【Güvenilir Malzeme】 Gıda sınıfı paslanmaz çelik malzemeler seçen Noel kahve kaşığımız, korozyon direnci, yüksek sıcaklık dayanımı, paslanması kolay değil ve temizlenmesi kolay özelliklere sahiptir.

4.【Alması Kolay】 Noel için çay kaşıklarımız uzun ve kalın bir sap ile ergonomik olarak tasarlandığından tutması rahattır ve kolaylıkla almanızı sağlar.

5.【Çoklu Uygulamalar】 Kahve kaşığı, karıştırma kaşığı, şeker kaşığı, çay kaşığı, buzlu çay kaşığı, dondurma kaşığı olarak kullanılabilir, etc.It evleri ve masaları süslemek için de kullanılabilir, bu Noel kaşık seti paslanmaz çelik yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Desen Türü meyve
Malzeme Bambu