4 Adet Gül Çiçek peçete halkaları, El Sanatları Asma Tasarım Peçete Tutucu Yüzük Masa Süslemeleri Düğün, sevgililer, Ziyafet

₺263.88 ₺152.96

  • Etiketler: gül çiçek peçete halkaları el sanatları asma tasarım tutucu, elma peçete halkaları, peçete halkaları, kuğu peçete halkası, akik dekoru
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c327511

Tanım

[El Sanatları Çiçek Peçete Halkaları]Yapay gül çiçek + parantez El Sanatları Asma yapılır .Tamamen el yapımı, yemek masanızı süslemek için zarif bir el işi peçete halkasıdır.Bu güzel peçete halkaları düğünlerde veya sadece her gün yemek için mükemmeldir!

[Benzersiz Tasarım] Simüle edilmiş gül stilinin tasarımı, yemek masanıza çok fazla tatil stili katar.Bu zarif peçete halkaları ailenize ve sevgililerinize sürprizler getirecek.

[Kullanım vesilesiyle] Paskalya,Düğün Centerpieces,sevgililer Günü,Noel,Yeni yıl,Yıldönümü Tatilleri,Doğum Günü Partisi,Günlük masa dekorasyonunda yaygın olarak uygulanır.Herhangi bir vesileyle akşam yemeği süslemeleri için en iyi seçim.

[4 Adet Peçete Halkası]Masanızı romantik bir akşam yemeği için ayarlamak ister misiniz, ancak peçete tutucu halkalarını toplu olarak satın almak istemiyor musunuz?Bu peçete halkaları seti sadece aşağıdakiler için uygundur you.It küçük bir grup yemeği için mükemmel bir paket haline getiren 4'lü bir sette gelir.

[Peçete Halkaları boyutu] Her bir peçete halkası için 1.57 inç çap.Peçetelerin çoğu için uygundur.

100 % marka yeni yüksek kalite

Uygulamalar: düğünler, partiler, kutlamalar, mezuniyetler, ziyafetler, mücevherler ve daha fazlası.

boyutu: halka çapı 4 cm

Malzeme: Kenevir halat + plastik + bez

renk: Pembe + yeşil + kahverengi

Paket içeriği:

64 x Peçete Halkaları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Masa Dekorasyon ve Aksesuar Türü Peçete Halkaları
Özellik Çevre Dostu