Paslanmaz Çelik Süzgeç Boru Çay Demlik çay poşeti Boru Çay Filtresi Gevşek Çay Yaprağı İçin Gıda Sınıfı İnce Örgü Teaware Dik

₺51.75 ₺23.21

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c330041

Tanım

Mermi noktaları: 1、【Yüksek kaliteli malzeme】Boru çay demlik yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır, bu nedenle bız çok sağlam, dayanıklı ve pratiktir, bu da gevşek çay yapraklarını filtrelemek için uygundur.

2、【Çevre Koruma】Çünkü standart çay poşeti tamamen olamaz decomposed.So gevşek yapraklı çay kullanmak, potansiyel olarak zararlı çay poşetleri kullanmaya gerek yoktur ve Paslanmaz Çelik Çay Demliği çevre dostudur.

3、【Kullanımı Kolay】 Çay yaprağı Demlik kullanımı uygundur gevşek çay yapraklarını bir süzgece koyun, sıcak suya ekleyin, zengin lezzetin salınmasını en üst düzeye çıkarmak için pistona basın ve fincandan çıkarın.

4、【Temizlemesi Kolay】 Çubuk Boru Çay Difüzörünün, ev sahibinin mutfağında iyi bir öğe olan temiz suyla temizlenmesi kolaydır.Ve hijyen sorunları hakkında endişelenmeyin.

5、【Geniş Ürün Yelpazesi】 Çay Yaprağı Çözücü, yeşil çay, oolong çayı, bitkisel, lavanta, papatya veya nane vb.Filtrelemek için uygulanabilen dayanıklı ve pratik ekipmanlardır.

Tanım:

Ürün adı: Boru Çay Demlik

Özellikler: Çevre Dostu

Kapasite: az 50 ml

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Renk: Gümüş

Ambalaj: opp torba

Boyutu: Uzunluk 14.5 cm / 5.7 in

Liste:

1 * Boru Çay Demlik

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Destek Dropshipping/ Toptan Satış
Malzeme Paslanmaz Çelik
Kaynak Anakara Çin