Peynir Soyucu Tereyağı Dilim Kesme Bıçağı Paslanmaz Çelik Uçak Peynir Kesici Mutfak Pişirme Peynir Dilimleme Kürek Aracı

₺140.03 ₺70.01

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c330126

Tanım

Paslanmaz Çelik Peynir Dilimleyici içi boştur, bu da onu çok hafif yapar.Bu peynir dilimleyici ile yarı sert ve yarı yumuşak peynirleri kolayca dilimleyebilirsiniz.Ergonomik tutamak elinize rahatça oturur.

Özellikler

Boyutlar (yaklaşık):

Toplam uzunluk: 22.8 cm/8.98 in

Kürek uzunluğu: 9 cm / 3.54 in

Kürek genişliği: 8.2 cm / 3.23 in

Kolu: 11.5 cm / 4.52 yılında

Malzeme kalitesi: 430 paslanmaz çelik + PP

Yüzey: ayna parlatma

Ağırlık: yaklaşık 90g

Kalınlık: yaklaşık 0.9 mm / 0.04 in

Paket listesi

1 x Peynir Dilimleyici

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: Bu Peynir Dilimleyici, peynir küplerini peynir dilimlerine kolayca dönüştürmenize yardımcı olarak zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlayan paslanmaz çelikten yapılmıştır.

2.Keskin Peynir Dilimleyici: Paslanmaz Çelik Peynir Dilimleyici, ince ve eşit dilimler sağlar.Sert veya yumuşak peynirler gibi tüm favori peynirlerinizi dilimlemek için mükemmel bir araç.

3.Uygulama Yelpazesi: Hassas Paslanmaz Çelik Peynir Dilimleyici, çocuğunuzun ekmeği, makarnası, sandviçleri, tabakları ve atıştırmalıkları için lezzetli ve lezzetli peynir dilimlerini kesmenize yardımcı olabilir.

4.Kullanımı Kolay: Paslanmaz çelik Peynir Dilimleyicinin kullanımı çok kolaydır ve eşit şekilde dilimlenir.Ayrıca, uygun delik kolay kullanım içindir storage.It elinize mükemmel uyum sağlar.

5.Faydalı Mutfak Aleti: Peynir Dilimleyici kullanımdan sonra sabun ve su ile kolayca temizlenebilir.Temizlenen dilimleyici, çok uygun olan çekmecede saklanabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tip Peynir Araçları
Özellik Çevre Dostu
Peynir Araçları Türü Peynir Dilimleyiciler