5-Pack Tohum Başlangıç Tepsisi Fide Başlangıç Kitleri, Bitki Başlangıç Kiti İle Nem Kubbeleri Ve Taban Sera Yayıcı

₺533.66 ₺389.64

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c326301

Tanım

Yeni sera tasarımı: Her tohum tepsisinde, seranın büyümesini simüle etmek için 12 ayrı hücre bulunur.Bitkileri nemli tutun, buharlaşmayı azaltın, ısıyı kolayca emdirin ve toprak sıcaklığını sabit tutun.

Drenaj deliği tasarımı: Bu 12 bağımsız drenaj deliği, kök sisteminin fazla suyu emmesini etkili bir şekilde önleyebilir.Çerçeve, bitkilere ısı sağlar ve nem içeriğini dengeler.Tohumların daha hızlı filizlenebilmesi için mükemmel koşullar sağlayın.

Yükseltilmiş malzeme: fide kabuk kitimiz yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.Fide kabuğu kutusu daha yüksek basınca dayanabilir, deforme olmaz ve birçok kez tekrar kullanılabilir.

Kullanımı Kolay: Şeffaf tasarım, çimlenmiş tohumları gün boyunca kolayca gözlemlemenizi sağlar. process.It bitki büyümesini merkezi olarak kontrol etmek ve böylece zamandan ve enerjiden tasarruf etmek uygundur.

Yaygın olarak kullanılan: Kapalı sera yetiştiriciliği, yeşil projeler, ev bahçeciliği, balkon sebze bahçesi, çiçek bahçesi fidanlık üretimi için uygun çiçekler, otlar, domatesler, patatesler, patlıcanlar, biberler ve diğer bitkiler için mükemmel bir seçimdir.

Belirleme:

Ürün adı: kapaklı yayıcı.

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

5 * yetiştirme setleri

10 * bitki etiketleri

2 * fide araçları

1 * eldiven

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin