Q9QB Gerçekçi Yarış Araba Modeli Yenilik Dönüşüm Dinozor Yürümeye Başlayan Aktivite Oyuncak

₺83.33 ₺45.85

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1932

Tanım

Q9QB Gerçekçi Yarış Araba Modeli Yenilik Dönüşüm Dinozor Yürümeye Başlayan Aktivite Oyuncak

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikleri: 100 % brand new ve yüksek kalite

Yüksek Kaliteli Malzeme: Düşme önleyici ve çarpışma önleyici işlevlere sahip çevre dostu ABS plastik, güvenli ve sağlıklı malzeme, oyuncak gövdesinde çapak yok, hassas ve rahat dokunuş duyguları kullanın, çocukların güvenliğine iyi bakın, ebeveynlerin rahat satın almasını sağlayın.

El-Göz Koordinasyonu Sürtünme Araba Oyuncak: Simülasyon Triceratops model araba oyuncak, geri çekme tasarımı bebeğin çıkarlarını iyi uyarır, el-göz yeteneği koordinasyonunu uygular, daha fazla dikkat çeker ve oynarken el yeteneklerini geliştirir.

Araç oyuncağını geri çekin: Oyuncakları çalıştırmak için sürtünme ile çalışan güç kaynağına gerek yok, biri oyuncağı aktif hale getirmek için bastırıyor, öne kaydırmak için dahili geri çekme dişlisi ile çarpma konusunda endişelenmeyin, ön tampon düğmesi harici güçle aşağı doğru bastırırken deformasyonu aktif hale getirecektir, sihirli sahne gösterisi önce çocuklar, araba durur ve döndürmek ile 360 derece dönen etrafında hızla, komik araba oyuncak bebek oyun için.

Etkileşim Dinozor Araba Oyuncak: Deformasyondan sonra hareketli eklem ağzı ile donatılmış oyuncak dinozor arabalarının her biri, dinozorun ağzını açıp bir savaş moduna geri yükler, oyun deneyimini geliştirir, ebeveyn-çocuklar için etkileşimli amaçlı savaş oyununu destekler.

Yürümeye başlayan çocuk için İdeal Hediye: Simülasyon tasarımı, küçük çocuklar için doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri olarak uygundur ve ayrıca ebeveyn-çocuk ilişkisi kurmak için de uygundur.

Şartname: Ürün Boyutu: yaklaşık.Araba boyutu 6x12x9 cm / 2. 36x4. 72x3. 54 inç

Malzeme: Plastik

Renk Seçeneği: A(Kırmızı) / B (Mavi) / C (Sarı) / D (Yeşil)

Net Ağırlık: yaklaşık. 100g / 0.22 lbs

Paket içerir: 1 x Deformasyon dinozor araba oyuncak geri Çekin

not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Gemi / Deniz Gemisi Diğer
Yaş Öner 4-6y
Tip araba
Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin
Pil Pil yok