Mini Aksiyon Figürleri Araba Oyuncak Araba Robot Hediye Oyuncaklar İçin Erkek Kız Mini Aksiyon Figürleri Deformasyon Robotlar İçin Harika Tatil Doğum Günü

₺87.90 ₺34.25

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c5852

Tanım

Mermi Noktaları:

1、【Egzersiz Yeteneği】 Mini Dönüşüm Oyuncakları çocukların çok yönlü egzersiz yapabilir abilities.It çocukların uygulamalı yeteneğini, tepki yeteneğini, düşünme yeteneğini ve iletişim yeteneğini geliştirmeye yardımcı olur.

2、【Esnek Çalışma】 Mini Dönüştürücü Oyuncakların mekanik parçaları çok esnektir, üst kısım yukarı ve aşağı döndürülebilir ve 360°döndürülebilir.

3、【Atalet Sürüşü】 Mini Dönüştürücü Araba Robotu atalet tarafından tahrik edilir.Zarif dış, pürüzsüz ve ellere zarar vermez, hafif bir itme ile hızlı bir şekilde ilerleyebilir.

4、【Yüksek Mukavemetli Malzeme】 Dönüşen Robot Araba, sağlam ve dayanıklı olan yüksek mukavemetli malzemeden yapılmıştır.durable.It sabit bir ağırlık merkezine sahiptir, darbeye dayanıklıdır ve uzun süre çalınabilir.

5、【Yaratıcı Hediye】Robot oyuncaklarını dönüştürmek eğlencelidir ve yetişkinler ve yetişkinler için en iyisidir. children.It çocuklar için harika bir doğum günü hediyesi, tatil hediyesi, akademik ödül ve günlük sürpriz.

Özellikler:

1. Üst kısım yukarı ve aşağı döndürülebilir ve 360°döndürülebilir.

2. Mini Dönüşüm Oyuncakları, çocukların çok yönlü yeteneklerini kullanabilir.

3. Mini Dönüşen Araba Robotu, hafif bir itme ile hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve çocukların atletik yeteneklerini kullanabilir.

4. Dönüştüren Robot Araba, sağlam ve dayanıklı olan yüksek mukavemetli malzemeden yapılmıştır.

Belirleme:

Ürün Adı: Mini Dönüşüm Robotu

Ürün malzemesi:

Ürün boyutu: 6 * 5 * 7 CM/2.36*1.96*2.75 İÇİNDE

Ambalaj listesi:

Mini Dönüşüm Robotu*1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika CE
Pil Pil yok
Destek Dropshipping ve toptan
Tip araba
Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 18+, 7-12y, 4-6y, 12+y