Stres oyuncakları 3D Sonsuz Küp Antistres Küp Dikkat ve Konsantrasyon Beyin çocuklar oyunları Küp Rubik Fidget Oyuncak

₺123.09 ₺67.73

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c20478

Tanım

Stres oyuncakları 3D Sonsuz Küp Antistres Küp Dikkat ve Konsantrasyon Beyin çocuklar oyunları Küp Rubik Fidget Oyuncak

Sevgili arkadaşlar, lütfen not:

1. Ürün Çin'de üretilmiştir.Eğer memnun değilseniz, sipariş etmeyiniz.

Kalite hakkında: Mağazamız tarafından satılan tüm mallar ayni olarak çekilir ve teslim edildiklerinde bariz kusurlar olup olmadığını kontrol etmek için özel personel de görevlendirilir.Bununla birlikte, maliyet ve nakliye sorunları nedeniyle, zaman zaman kullanım etkisini etkilemeyen küçük sorunlar olabilir.

2. Ürün ambalajı nakliye sırasında hasar görebilir, ancak zarar görmez!

Renk hakkında: Malların orijinal görünümünü geri yüklemeye çalışmak için her fotoğrafı düzeltmesi için özel olarak atanmış bir kişiye sahip olacağız.Ancak, farklı ışıklar ve farklı ekranlar gerçek nesne ile fotoğraf arasında belirli hatalara neden olacağından, lütfen renkteki hataları kabul edemeyenler için bu maddeye açıkça bakın ve açıkça düşündükten sonra satın alın.Renk farkı sorunu, kötü yorumlar, şikayetler, iadeler ve değiştirmeler için temel olarak kullanılmayacaktır.

3. Herhangi bir sorun varsa, lütfen anlaşmazlık açmayın veya olumsuz yorumlar vermeyin.Lütfen bize ulaşın ve size tatmin edici bir çözüm sunacağız.

Değerlendirme hakkında: Birbirimizle içtenlikle iletişim kurduğumuz sürece, dünyada çözülemeyecek bir sorun olmayacaktır.Bizimle veya mallarla ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen daha fazla anlayış ve daha az şikayetle doğrudan bize iletin, böylece ortaklaşa uyumlu bir ticaret atmosferi yaratabiliriz.Yukarıdaki şartlar alışveriş alışkanlıklarınızla çelişiyorsa, lütfen ürünü almadan önce müşteri hizmetlerimizle iletişim kurduğunuzdan emin olun.

Size mutlu bir yaşam diliyoruz!Sağlıklı ve uzun ömürlüdür.Şans patlar!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
malzemenin dokusu plastik çimento
Renk Çeşitli
Marka Adı ZHOUJİZHİGOU
Menşe Yeri Çin
Kategori Dekompresyon oyuncakları
Uygulanabilir yaş gençlik
Yaş Öner 12+y, 18+, 14+y
Malzeme Plastik