Bluetooth 5.0 Verici Ve Alıcı, 2 İn 1 Kablosuz Adaptör İle lcd ekran 3.5 Mm AUX USB Stereo PC TV İçin Araba Kulaklık

₺236.68 ₺172.75

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c9590

Tanım

Bluetooth 5.0 Verici Ve Alıcı, 2 İn 1 Kablosuz Adaptör İle lcd ekran 3.5 Mm AUX USB Stereo PC TV İçin Araba Kulaklık

1.YENİ tasarım: LCD ekranlı ilk Bluetooth alıcısı geldi.Kablosuz akış durumu ile ilgili tüm bilgilere basit bir bakışta sahip olabilirsiniz. screen.It Bluetooth bağlantı durumunu gösterir.

2.BLUETOOTH 5. 0 ALICI: Bluetooth 5 ile Yüklü. 0 çip, yeni kablosuz müzik alıcısı, 2 kat daha hızlı iletim hızı, daha güçlü bağlantı kararlılığı ve eski sürüme göre 10M daha geniş sinyal aralığı ile rakipsiz bir performansa sahiptir.

3.BLUETOOTH UYUMLU: Bu ses Bluetooth adaptörü 3.5 mm aux sesini destekler ve ayrıca tüm akıllı telefonlar, bluetooth ses cihazları (Bluetooth kulaklıklar, Bluetooth hoparlörler ve çok daha fazlası) ile uyumludur.

4.VERİCİ alıcı MODU: 2'si 1 arada tasarım, bu kablosuz adaptörü kullanarak tüm sesleri özgürce ve kolayca gönderebilir ve alabilirsiniz.Verici, TV'nizin, AV Alıcınızın, Radyonuzun ve diğer ev ses kaynağı cihazlarınızın Bluetooth kulaklıklarınıza veya hoparlörlerinize müzik akışı yapmasını sağlar; Alıcı, ev stereo veya AV Alıcınız gibi Bluetooth olmayan cihazların cep telefonunuzdan/PC'nizden kablosuz olarak müzik akışı yapmasını sağlar.

5.USB kablosuz AV alıcısı-vericisi MODU (TX):Sesi PC/Dizüstü Bilgisayardan USB bağlantı noktası üzerinden Bluetooth kulaklığa veya hoparlöre kablosuz olarak aktarın, tak ve çalıştır,ses kablosuna ve sürücüye gerek yok.

Malzeme: ABS

renk: siyah

Paket içeriği:

1 * Bluetooth Verici

1 * 3.5 mm Ses kablosu

1 * Kullanım kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Paket Evet
Marka Adı Afooder
Özellik Ezcast'in
WİFİ Standardı hiçbiri
Destek AAC No
Kablosuz Tip kablosuz internet
Destek Hafıza Kartı No
Destek Apt-x No
İçerik ses
Arayüz 3.5 mm
Yüksek Çözünürlüklü Destek hiçbiri
Ses Parçası Çift
Sertifika hiçbiri