7 zanaatkarlar 7 zanaatkarlar 25mm F0. 95 MF Büyük Diyafram APS - C Ana Lens forSonyE A6600 / NikonZ Z9 / FujiX X-S10/Canon EOS-M/M4 / 3 Montaj

₺8 494.65

  • Etiketler: 7 zanaatkarlar canon refleksi, canon kamera eos 90, 7 zanaatkarlar 25mm f56, 7 zanaatkarlar 25mm 3 4, çanta zanaatkarı, 7 esnaf davlumbazı, 7 esnaf başlığı, 7 zanaatkar 25mm, 7 zanaatkarlar gümüş, canon eos iplik
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c25840

Tanım

Not:

Lenslerimiz sadece SLR kameralar için değil aynasız kameralar için uygundur

7 zanaatkarlar 25mm F0.95 APS-C geniş açılı lens, yakın zamanda piyasaya sürülen 50mm F0.95 ve 35mm F0.95 ile "Firefly" serisi olarak adlandırılan geniş diyafram açıklığına sahip, ana özelliği olarak süper geniş diyafram açıklığı.

Bu, küçük manzara ve çevresel portre içeriği çekmek için uygun bir APS-C lensidir.Desteklenen montaj E/Z/FX/M43 / eosm'dir.

Görüntü kalitesi mükemmel ve geniş diyafram açıklığı da mükemmel çözünürlüğe sahip.

25mm F0.95 APS-C lens, 9 grupta 11 elementten oluşan optik bir yapıya sahiptir, tümü, çözünürlük performansını olumsuz etkileyen küresel sapmaları bastırmak için üç HOYA ultra düşük dispersiyon lensi de dahil olmak üzere HOYA lensleri kullanır.Bu, geniş diyafram açıklığıyla çekimin görüntü kalitesini artırır ve lensin çözünürlüğünü artırır.

25mm odak uzaklığı, daha fazla ayrıntıyı barındırabilen küçük geniş açı.

Yaygın olarak kullanılan 35/50 odak uzunluğundan farklı olarak, yeni 7 zanaatkar 25mm, APS-C pazarında nadiren görülen küçük, geniş açılı ve geniş diyaframlı bir modeldir lenses.As geniş açılı bir lens, ne zaman daha fazla manzara ve ayrıntı barındırabilir shooting.It özellikle seyahat fotoğrafçılığı için uygundur ve portre çekerken manzara ile daha iyi bütünleşebilir.Keskin görüntü ve yumuşak bulanıklık efekti, onu manzara portrelerinden natürmortlara kadar çeşitli sahneler için mükemmel bir seçim haline getirebilir.

F0. 95 geniş diyafram, güzel bulanıklığın tadını çıkarın

F0.95'in geniş diyaframı, düşük ışık koşullarında çekim yapmak için büyük avantajlara sahiptir ve daha büyük miktarda ışık vizörü daha parlak hale getirerek fotoğrafçının konuyu gözlemlemesini kolaylaştırır.Ve aynı odak uzaklığına kıyasla, küçük diyaframlı lens daha hızlı deklanşör, daha düşük ISO, daha iyi gece sahne performansına sahip olabilir.

F0.95 tarafından oluşturulan sığ alan derinliği büyük etki sağlayabilir .Resim daha şeffaf, renkler daha canlı.

Lens 13 diyafram tasarımını benimser

bıçaklar, odak dışı görüntüleme geçişi

doğal ve genel resim renk bakımından zengindir.

Ve küçük bir ışık kaynağına sahip bir çekim ortamında, resme bir atmosfer hissi katmak için güzel dairesel noktalar çekilebilir.

En yakın odak 0.25 m'dir, makro fotoğrafçılığın eğlencesini yaşayın.

0,25 m'lik en yakın odaklama mesafesi ve F0.95 süper geniş diyafram açıklığı, güzel bulanıklık efektleriyle natürmort görüntüleri kolayca çekebilir ve makro fotoğrafçılığın eğlencesini yaşayabilir.

Tüm metal tasarım, aşınmaya dayanıklı ve korozyona dayanıklı.

Lensin mekanik yapısı metalden yapılmıştır ve yeni kasa oksidasyon işlemi onu aşınmaya, yağa ve korozyona karşı daha dayanıklı hale getirir ve tozu emmesi kolay değildir, bu da temizliği zorlaştırır.

Aynı zamanda süngü kısmı daha sağlam ve dayanıklı olacak şekilde yükseltilir ve elektrolizle kaplanmış tungsten çeliğin rengi ve dokusu daha iyidir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı 7 Zanaatkarlar
Sahne Türü düğün, İş, insan, Spor, böcek, Mimari, Özel, Manzara, Natürmort, Seyahat etmek, İnsanlar
Maksimum Diyafram F0. 95
Kaynak Anakara Çin
Lens Stabilizasyon Tipi hiçbiri
Minimum Diyafram F16. 0
Paket Evet
Odak Modu MF
Kullanmak Kamera
Tip Sabit Odak Lensi
Lens Tipi Manuel
Model Numarası 25mm f0. 95
Ağırlık 501g-600g
Lansman Tarihi 2021
Sertifika FCC
Tam Çerçeve Evet
Diyafram Bıçaklarının Sayısı 13 Bıçak
Odak Türü Başbakan Lens