Erkek Leke İpek Pijama Seti erkek Pijama Erkekler Seksi Yumuşak Homme Rahat Saten Gecelik Rahat Salon Pijama Kıyafeti

₺322.10

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c90517

Tanım

Sevgili Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz!Sizin için garanti ettik:

En düşük fiyat: bizim dükkan tüm öğe Aliexpree üzerinde en düşük fiyat.biz ürün için fabrika var, biz Giyim ve Ayakkabı ve Çanta her türlü vardır

En Kaliteli: marka ve en kaliteli ürünümüz memnuniyetinizi garanti edecektir.

Büyük Stok ve Hızlı Gemi: biz büyük bir depo ile büyük bir şirketiz, sizin için hizmet verecek güçlü bir ekibimiz var.biz her zaman 0-48hours içinde gemi.

Damla Nakliye ve Toptan: biz damla nakliye ve toptan sağlamak, bize hoş geldiniz.Stil 1

Not: 1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler! 2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Stil 1

Not: Toptan ve damla nakliye işbirliği: Toptan için: gelmesi 3-8 gün süren ekspres yoluyla indirim ve ücretsiz gönderim sunuyoruz.Damla nakliye için: malları doğrudan müşterilerinize gönderiyoruz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayacağız.Parselimi nasıl takip edebilirim?Parselinizi takip numaranızla web sitesinde takip edebilirsiniz: 17track.net/en (Açmak için owser'a kopyalandı) Satın alma süresi dolduğunda ne yapabilirim?Satın alma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Bunun için uzatacağız you.So paranız ve siparişiniz Cannergiz.com.tr tarafından korunacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kol Uzunluğu (cm) Tam
Desen Türü Katı
Malzeme Polyester
Yaka V Yaka
Kaynak Anakara Çin
Müstehcen Resim No
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Toptan Damla Nakliye
Kapatma Tipi Kemer, Elastik Bel