Bel Eğitmen Shapewear Kadınlar İçin Yüksek Bel Karın Kontrol Külot Uyluk İnce Popo Kaldırıcı Şekillendirici

₺598.35

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c114702

Tanım

❤ ÖN AYARLANABİLİR sıra KANCA GÖZLER tasarım❤ bu bel eğitmen külot ön ayarlanabilir sıra kanca olarak tasarlanmıştır eyes.It özellikle tuvalette giymek ve soyunmak uygundur.Sızdırmazlığı ihtiyacınız olana göre de ayarlayabilirsiniz.

❤ YÜKSEK BELLİ POPO kaldırıcı❤ Bu yüksek bel şekillendirici kuşak korse, çift katmanlı kumaş olarak tasarlanmıştır ve çift sıkıştırmaya sahiptir effect.It karnınızı düzleştirir, belinizi azaltır ve kalçanızı vurgular curve.It kalçanızı sıkılaştırmanıza ve kalçanızı kaldırmanıza yardımcı olur ve size seksi bir görünüm verir. butt.It ayrıca uyluğunuzu daha ince yapın, uyluğunuzun çizgisini vurgulayın.Mükemmel bir figürü şekillendirmek ve sizi daha güvende kılmak.

❤ BELDE SÜPER streç lastik bant❤ Bu uyluğun belinde daha ince, dayanıklı ve kolay olmayan yüksek streç lastik bant vardır deformed.It ayrıca bu boyshort'un yukarı ve aşağı yuvarlanmasını önleyebilir.Oturmak, uzanmak veya yürümek fark etmeksizin her şeyi yerinde tutun.

❤ YÜKSEK kaliteli yumuşak ipeksi kumaş❤ Bu karın kontrol külotu, %55 naylon ve %45'ten oluşan yumuşak, nefes alabilen ve yüksek elastikiyetli ipeksi kumaştan yapılmıştır. spandex.It nefes alabilirliği nedeniyle her mevsim kaymakamdır feature.No popo kaldırıcıyı takarken yazın çok ısınmaktan endişe edin.

❤İÇ çamaşırı OLARAK herhangi bir giysi için görünmez❤ Bu vücut şekillendirici süper incedir, bu yüzden görünmezdir.Herhangi bir kıyafetin altına giydiğinizde külot çizgileri veya çıkıntıları yoktur, çalışmak, takılmak, parti , düğün veya diğerleri için iyidir occasions.It eğrinizi şekillendirmenize yardımcı olur ve size daha seksi bir S eğrisi verir.

Özellikler

*1. 3,5 cm elastik bantlı kemer, kendinizi rahat hissetmenizi ve sıkı olmamanızı sağlar.

*2. Çıkarılabilir kasık pedleri ve popo pedleri ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

*3. Kıvrılmayı önlemek için ayak açıklığına tutkal bırakın.

*4. Popo kaldırıcı ve 3 katmanlı karın tasarımı, popo ve karnı etkili bir şekilde şekillendirebilir.

*5. Ön kanca ve göz kapatma tasarımı, boyutu ve sızdırmazlığı istediğiniz gibi ayarlayabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Cinsiyet kadınlar
Malzeme Polyester Karışımları, Tayt
Kalınlık standart
Müstehcen Resim No
Kaynak Anakara Çin
Kumaş Türü Çuha
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Dekorasyon hiçbiri
Kalıp Fincan Kalınlığı İnce Kalıp Kabı
Kontrol Seviyesi firma
Destek Türü Tel Ücretsiz
Öğe Türü Şekillendiriciler
shapewear Kontrol Külot