Duvara monte Braketi Akrilik dikey stant Mac Mini Dizüstü Masaüstü İçin Standı Kaymaz Bilgisayar Tutucu Mac Mini 2010-2020 İçin

₺628.22 ₺289.00

  • Etiketler: stand mac baseus, bolt mac mini'nin, kazayağı mac mini, standlar mac mini, kit mac mini, mini 26 adet anahtar, bilgisayar kasası atxform, dekor akrilik rengi, braket mac mini vesa, şarj cihazı mac mini
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c7980

Tanım

Duvara monte Braketi Akrilik dikey stant Mac Mini Dizüstü Masaüstü İçin Standı Kaymaz Bilgisayar Tutucu Mac Mini 2010-2020 İçin

Mermi noktaları: 1、Geniş uyumluluk: Bu braket, mükemmel şekilde uyarlanmış Mac Mini (2010-2020) için özel olarak tasarlanmıştır.

2、Üç Kurulum Yöntemi: Bu braket bir masaüstü braketi olarak kullanılabilir veya farklı ocn'ler için uygun gerçek ihtiyaçlarınıza göre duvarın ve masaüstünün altına monte edilebilir.

3、Çizilmeye karşı Koruma: Braketin içi, Mac Mini'nizi çizilmekten korumak için yumuşak keçe ile kaplanmıştır.Şık eğri ucu, tüm bağlantı noktaları ve kablolarla tam temas sağlar.

4、Akrilik malzeme: braket şeffaf akrilik malzemeden yapılmış, yüksek kaliteli ve dayanıklı, orta kalınlıkta, güzel ve şık.

5、Basit Kurulum: Ekli kurulum talimatlarını ve vidaları kullanarak, braketi duvara, masanın altına veya doğrudan masa üstüne monte edebilirsiniz.

Özellikler:

Adı: Braket

Uyumluluk: Mac Mini 2010-2020 için uyumlu

Kurulum yöntemi: duvar, masa altı veya doğrudan masa üstüne yerleştirilir

Malzeme: şeffaf akrilik

Net ağırlık: yaklaşık 156g

Ambalaj Listesi:

1 * Parantez Seti (3 adet)

1 * Talimat

4 * Uzun Vida

4 * Kısa Vida

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Paket Evet
Marka Adı tmddotda'nın
Model Numarası tutucu seti
Öğe Türü ayakta durmak
Malzeme Diğer