QIACHIP 433 MHz 4 CH Düğmesi 1527 Kod RF Röle Uzaktan Kumanda Anahtarı Verici Kablosuz Anahtar Akıllı Ev Garaj Açacağı Kapı

₺920.83 ₺534.04

  • Etiketler: p 38 edc şişe açacağı, livolo rf siyah anahtarı, rf 8 kanal modülü, rg 433 röle, programcı uzaktan 1527, uzaktan kumandalı saatler, 4 433 röle, 433 mhz rf 1527 uzaktan kumanda, kontrol 1527 8ch, qıachıp akıllı saat
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c9550

Tanım

modname = ckeditör

Uzaktan Kumandanın Özellikleri:

Model Numarası: KT19-117S-4

Çalışma RF Frekansı: 433 MHz.

Kodlu Sistem: 1527 Öğrenme Kodu.

Çalışma Gerilimi: DC 3 V.

Çalışma Akımı:

Verici Gücü: 10 mw.

Kablosuz Çalışma Mesafesi: 50m (Boş Alan).

İletim Hızı: 50 ~ 60KHz.

Frekans Sapması: 0.2 MHz veya -0.2 MHz.

Not:

1.Bu uzaktan kumanda sadece alıcının öğrenme kodunu (1527) destekler.

2.Bu uzaktan kumanda programlanamaz.

3.It sadece satın alırsanız işe yaramaz transmitter.it uzaktan kumanda sisteminin parçalarıdır, kontrolü sağlamak için Uzaktan Kumanda Rölesi Alıcı modülü ile çalışması gerekir.

4.Perakende paket sunmuyoruz, ancak sevk edilmeden önce iyi paketleyeceğiz.

Paket içeriği:

1 * KT19-117S-4 433 MHz 4CH Uzaktan Kumanda (Pil Dahil)

Çalışma modu hakkında:

Anlık: Uzaktan düğmeye basın, röle bağlanır, uzaktan düğmeyi bırakın, röle bağlantısı kesilir.Geçiş: Uzaktan düğmeye bir kez basın, röle bağlanır, uzaktan düğmeye iki kez basın, röle bağlantısı kesilir.Mandallama: Uzaktan kumanda düğmesine A basın, röle bağlanır, uzaktan kumanda düğmesine B basın, röle bağlantısını kesin.

Kodu öğrenme: (Anlık)

Alıcıdaki öğrenme tuşuna bir kez basın, anlık ayar moduna geçer.Bir an bekleyin, LED kapalı olacak, öğrenme durumuna geliyor.Uzaktan düğmeye basın, alıcı kartındaki LED göstergesi yanıp söner ve sonra söner.3 Saniye sonra, LED göstergesi tekrar yanar ve başarılı bir şekilde öğrenir.

Kodu Öğrenme: (Geçiş)

Alıcıdaki öğrenme tuşuna iki kez basın, geçiş ayar moduna girer.Bir an bekleyin, LED kapalı olacak, öğrenme durumuna geliyor.Uzaktan düğmeye basın, alıcı kartındaki LED göstergesi yanıp söner ve ardından söner.3 Saniye sonra, LED göstergesi tekrar yanar ve başarılı bir şekilde öğrenir.

Kodu öğrenme: (Mandallama)

Not: Mandallama modunu seçtiğinizde, daha fazla uzaktan kumanda öğrenmek için iki farklı düğme öğrenmeniz gerekir, ilk kez öğrenme açık, ikinci kez öğrenme kapalı içindir.Örneğin: Düğme A = açık, Düğme B = kapalıalıcı üzerindeki öğrenme tuşuna üç kez basın, mandallama moduna girer .Bir an bekleyin, alıcı kartındaki LED göstergesi yanıp söner ve ardından söner.Uzaktan kumanda düğmesine basın A. LED 5 kez yanıp söner.Uzaktan kumanda düğmesine basın B. LED 3 saniye sonra 5 kez yanıp söner, LED göstergesi tekrar yanar ve başarılı bir şekilde öğrenir.A = AÇIK, B = kapalı.

Not:

1. Lütfen işlemi şarj etmeyin, elektriği test ettikten ve düzelttikten sonra gücü ve işlemi kapatmalısınız.

2. Uzaktan kumanda voltajı yetersiz olduğunda lütfen pili derhal değiştirin (akü voltajı yetersiz olduğunda, genellikle iletime yaklaşın).

3. Kablosuz RF ürünlerini kullanırken metal maske,büyük ekipman,güçlü elektromanyetik parazitlerden kaçınmaya ve uzaktan kumanda ile alıcı kartı arasında çok kısa mesafeden kaçınmaya dikkat edin.

4. Lütfen ürünün anormal kullanımından kaçının.Anormal kullanım, ürünlere ciddi şekilde zarar verebileceği ve hatta güvenliğiniz için tehlike oluşturabileceği durumlarda ürün performansını ve ömrünü azaltacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Çalışma gerilimi DC3V
Paket Evet
Model Numarası KT19-117S-4
Kanal 4
Sıklık 433 MHz
Çalışma Frekansı 433 MHz
Destek uygulaması No
Zamanlayıcı Fonksiyonu Kapı lambası ışık anahtarı
İletim gücü +13dbm
Çalışma Modu Anlık, geçiş, Mandallama Zaman gecikmesi
Sertifika CE
Kullanmak Evrensel, Aydınlatma, Elektrikli Kapı, Otomatik perdeler, değiştirmek
Kodlama biçimi EV1527'NIN sohbeti
Kablosuz İletişim RF
Marka Adı FUNSHİON LABORATUVARI
Çalışma akımı 25MA
Kaynak Anakara Çin