Mini Kablosuz Matkap Elektrikli Oyma Kalem Değişken Hızlı USB Akülü Matkap Döner Araçları Kiti Gravür Kalem Taşlama Parlatma için

₺295.65 ₺207.00

  • Etiketler: oyma makinesi takı, ahşap için cnc makinesi, metal oyma makinesi, gravür kalem, Gravür
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4691

Tanım

Mini Kablosuz Matkap Elektrikli Oyma Kalem Değişken Hızlı USB Akülü Matkap Döner Araçları Kiti Gravür Kalem Taşlama Parlatma için Açıklama:

Belirleme:

Malzeme: plastik metal

Renk: gül, gümüş (isteğe bağlı)

Güç: 8 W

Gerilim: 3.6 V

Pil tipi: 501550 şarj edilebilir lityum pil

Pil kapasitesi: 300 mAh

Şarj süresi: %80'de 30 dakika, %100'de 60 dakika%

Ayna derinliği: 25mm

Sıkma çapı: 3mm (tüm 3mm boyutlu taşlama kafaları, yavaşlama matkapları, gravür bıçakları vb.İçin uygundur.)

Şarj Özellikleri: USB-Type-C (tüm USB bağlantı noktası pilleri için)

Motor hızı: 1 hız 5000, 2 hız 10000, 3 hız 18000.

Dayanıklılık: yüksek hızda yüksüz 1 saatten fazla

Uygulama: çeşitli taş oymalar, ahşap oymalar, zeytin taşı oymaları, plastik oymalar, yumurta oymaları, cam oymalar, seramik oymalar, delme ve çeşitli metal yüzey parlatma, yazı, düzeltme vb.Için kullanılır.

Özellikler:

Gravür Kalem Elektrikli Akülü Oyma Kalem Şarj Edilebilir Mikro Gravür Makineleri

Açıklamayı vurgula:

[Şarj Edilebilir Pil] Gravür kalemi, 300mAh lityum ile çalışan küçük boyutlu kesim için uygun güçlü bir motora sahiptir battery.It USB kablosu ile şarj edilebilir ve tam şarj olduktan sonra uzun süre çalışabilir.

[Ayarlanabilir Hız] Döner alet, birçok farklı durum için uygun hale getiren 3 ayarlanabilir hıza (5000, 10000, 18000 RPM) sahiptir.En düşük hız, tırnaklarınızı güvenli bir şekilde parlatmanıza olanak tanır ve en yüksek hız metal gravür için de kullanılabilir.

[Ergonomik Tasarım] Hafif ve kompakt tasarım, elektrikli gravür oyma kaleminin taşınmasını kolaylaştırır.Kaymaz sap, hassas gravür performansı için rahat bir deneyim sağlayarak ekstra konfor ve istikrarlı kontrol sağlar.

[Kablosuz ve Taşınabilir] Kompakt gövdeli ve hafif tasarıma sahip kablosuz mini döner alet elinizde rahattır.Küçük ve hafif gövde, ince işler ve hassas işler için kullanımı kolaylaştırır.

[Geniş Uygulama] Akülü döner alet, ahşap, taş, şeftali, el sanatları, cam, seramik kazımak için kullanılabilir, etc.It oyma, zımparalama, taşlama, delme, kesme vb.ıçin de kullanılabilir.

Detaylı açıklama:

Ürün adı: Döner Aracı

Neden gravür kalemimizi seçmelisiniz?

1. 3 Değişken Hız ile

Üç hız 5000 ila 18000 RPM arasında değiştirilebilir, çalışma görevine veya çalışmaya göre hızı esnek bir şekilde değiştirebilirsiniz material.It hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için mükemmeldir.

2. Güvenli Çalışma

Elektrikli gravür oyma kalemi, kısa devreyi önleyebilen ve motorun servis ömrünü uzatabilen dahili aşırı yük korumasına sahiptir.Yüksek kaliteli döner alet, uzun servis ömrü, düşük gürültü, daha kararlı ve mükemmel sonuçlar üretir.

3. Kalem Şekli

Taşınabilir Gravür kalemi, hassas çalışma için bir kalem gibi elinizde tutulabilir, kontrolü ve kullanımı kolaydır, karmaşık işleri sorunsuz ve zahmetsizce gerçekleştirmenizi sağlar.Kompakt boyut ayrıca taşımayı kolaylaştırır, böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

4. Enerji Tasarrufu

Paket içeriği:

1 * makine 1 * veri kablosu 1 * anahtarı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik 5 el aletleri
Özellik 1 Anakart tamir için / cpu
Özellik 7 ağaç işleme aletleri
Özellik 4 El aletleri
Özellik 2 Kombinasyon
Özellik 6 araç kiti
Özellik 3 Elektrikli Alet Setleri
Özellik 8 marangozluk aletleri
Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri
Özellik 9 Profesyonel el aletleri