Yüksek maliyet performansı 2.1 kanal ev sineması subwoofer ses dijital efektler devre mikser amplifikatör 2.1 amplifikatör kurulu

₺3 725.93

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c6936

Tanım

2.1 Amplifikatör ile Güçlü 50 W X 2 + 100 W Ses Çıkışı

Up2stream Amp 2.1, DIY kullanıcıları ve subwoofer için kablosuz akış konusunda uzmanlaşmış bir 2.1 amplifikatördür lovers.In bozulmamış ses kalitesine ve güçlü bir subwoofer çıkışına ek olarak, en gelişmiş kablosuz teknolojiyi de elde edersiniz.Wifi ile, Bluetooth 5.0, Airplay, Spotify Bağlamak, ayrıca DLNA ve UPnP protokolleri için kablosuz control.It wifi sinyaliniz yeterince güçlü olduğu sürece wifi akışı yoluyla ses kalitesinin herhangi bir sıkıştırma ve mesafe sınırlaması olmadığını belirtmekte fayda var, bu da ev ses sisteminizi daha kullanışlı olacak şekilde yükseltir ve dinlemesi keyifli.

Eviniz için çok bölgeli Subwoofer

Evinizde nerede olursanız olun, sizin veya aileniz için bir şarkı çalmak için telefonunuzu her zaman çıkarabilirsiniz.Tüm subwoofer'larınızı kolayca gruplayın ve bu gece evin sallanmasına izin verin!

Kablosuz Bağlantı

Sesinizi Wifi, Bluetooth 5.0, DLNA, UpPnP, Airplay, Spotify Connect ile sonuna kadar yayınlayın.Tüm Müzikler Beğendiğiniz tüm müzikler!

Spotify, Amazon Müzik, Tidal, Deezer, Qobuz, İnternet Radyosu, iheart Radyo, Napster vb. Gibi büyük müzik kaynakları desteklenir.Çevrimiçi müzik dışında, en sevdiğiniz şarkıyı yıllardır topladığınız USB depolama alanı olan NAS ile yerel müzik de çalabilirsiniz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

kablosuz internet IEEE802. 11 b/g/n 2.4 G
Frekans Tepkisi 20hz için 20 khz
Bluetooth mesafesi 10M
bluetooth 5.0
Model Numarası AMP 2.1
tedarikçi tipi OEM / ODM
Kaynak Anakara Çin
3D surround ses Destek
Evet
İçine çizmek 3.4 mm jak, 4Pin Konektörü
Ürün Adı Yukarı akış amp 2.1
Güç Girişi 12 V-24 V
Tip Diğer, bluetooth pcba
USB Depolama Evet
Menşe Yeri Guangdong Çin