Termostat 5292708 3974823 için Fit Cummins Motor

₺1 114.51 ₺947.27

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c344754

Tanım

Göz attığınız için teşekkür ederiz , mağazamıza yer işareti koymak için yukarıdaki + Takip düğmesine tıklayabilirsiniz.

Mağazamız, inşaat makineleri parçaları ve tarım makineleri parçaları ile ilgili yeni ürünlerle sık sık güncellenmektedir .

Takip ettikten sonra en kısa sürede mağazamızı bulabilirsiniz.

İlk keşfedilen sürpriz indirimler ve promosyonlar Beni takip et, Asla kaybolma!Teşekkürler!

Termostat 5292708 3974823 için Fit Cummins Motor

Biz inşaat makine parçaları ve tarım makine parçaları profesyonel bir tedarikçisi vardır.

Ödeme Politikası

Reddit kartı çevrimiçi olarak mevcuttur.Lütfen alıcılarımızın gümrük vergilerini ödemekle yükümlü olduğunu anlayın.Satış fiyatlarına vergi ve vergi dahil değildir.Nakliye Politikası

Müşterilerimize dünya çapında hızlı, yüksek kaliteli lojistik teslimat hizmetleri sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Nakliye Süresi :

Normalde, biz 3-7 iş günü içinde sipariş gemi olacak.Ve izleme sağlamak No.in sipariş detayları, ayrıca nakliye hatırlatma e-postası alacaksınız.

Farklı ülkeler ve bölgeler nedeniyle teslim süresi farklı olacaktır, lütfen sabırla bekleyin, lütfen teslimat adresinizin ve diğer teslimat bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.İade Politikası

Aldığınız ürün açıklandığı gibi değilse veya öğeniz Alıcı Koruma süresi içinde teslim edilmezse paranızı iade edeceğinize söz verin.Talep süreci bittikten 15 gün sonra geri ödeme alabilirsiniz.Bu garanti, ikamet ettiğiniz ülkede geçerli olan tüm zorunlu yasa ve yönetmeliklerle verildiği üzere, tüketici olarak yasal haklarınıza ektir ve bunlarla sınırlı değildir.

İadeye hak kazanabilmek için, öğenizin aldığınız, giyilmemiş veya kullanılmamış, etiketli ve orijinal ambalajında olması gerekir.Ayrıca makbuza veya satın alma belgesine de ihtiyacınız olacak.

Geri dönüş:

Geri dönüşe başlamak için Cannergiz.com.tr platform sohbet penceresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz .Iade kabul edilirse, bir dönüş başlatmak için, Cannergiz.com.tr platformu sohbet penceresinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.İadeniz kabul edilirse, iade prosedürüne göre platformda sizin için halledeceğiz .

Hasarlar ve sorunlar:

Lütfen siparişinizi aldıktan sonra kontrol edin ve öğe kusurlu, hasarlı veya yanlış ürünü alırsanız hemen bizimle iletişime geçin, böylece sorunu değerlendirebilir ve düzeltebiliriz.

İstisnalar / iade edilemeyen öğeler:

Özel ürünler (özel siparişler veya kişiselleştirilmiş ürünler gibi), özel teklif ürünleri, hediye kartları gibi belirli ürün türleri iade edilemez.Özel öğenizle ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen iletişime geçin.

Değiş tokuş :

İstediğinizi elde etmenizi sağlamanın en hızlı yolu, sahip olduğunuz ürünü iade etmektir ve iade kabul edildikten sonra yeni ürün için ayrı bir satın alma işlemi yapın.

Geri ödeme :

İadenizi aldıktan ve inceledikten sonra sizi bilgilendireceğiz ve geri ödemenin onaylanıp onaylanmadığını size bildireceğiz.Onaylanırsa, orijinal ödeme yönteminizde otomatik olarak geri ödeme yapılır.Bankanızın veya kredi kartı şirketinizin de geri ödemeyi işleme koymasının ve göndermesinin biraz zaman alabileceğini lütfen unutmayın.iade politikası

Aldığınız parçadan memnun değilseniz, parça hasarlı veya yanlışsa, yenileme veya değiştirme için lütfen alındığı gün bizimle iletişime geçin.

İade / Değişim Koşulları ve Navlun Sorumluluğu:

Lütfen şunu unutmayın:

Herhangi bir sorun, dava açmadan veya geri dönmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorununuzu ilk kez çözeceğiz.Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimiz ve motivasyonumuzdur.Lütfen herhangi bir Nötr veya Olumsuz Geri Bildirim göndermeyin contact.It bize çok zarar verecek.

Alıcı öğeyi aldıktan sonra 14 gün iade politikası sunuyoruz.İade edilen ürün, orijinal parçalar ve etiket dahil olmak üzere kullanılmamış yepyeni durumda olmalıdır.Nakliye masrafları veya diğer ilgili ücretler alıcı tarafından ödenecektir.Öğe yüklenmişse veya bazı nedenlerden dolayı hasar görmüşse iadeleri kabul etmiyoruz.

Biz sadece sattığımız parçalardan sorumluyuz, parçalarda herhangi bir sorun varsa iade, iade veya değiştirmeyi kabul edebiliriz, işçilik, çekme, onarım, kiralama masraflarınızı veya diğer ilgili masraflarınızı telafi etmiyoruz, lütfen anlayın.

Cannergiz.com.tr'te listelenen öğeler hariç, aksesuarlar ve yedek parçalar konusunda 13 yıldan fazla deneyime sahibiz, çeşitli parçalarımız var, soruşturma veya yorumlarınız varsa her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz, size 24 saat içinde cevap vermeye çalışacağız, teşekkür ederim!

İade / Değişim Adımları:

1, Bir liExpress platformu sohbet penceresinden bize ulaşın, tercihen hızlı onay için bize resim gönderin.

2, Onaylandıktan sonra size iade adresini göndereceğiz ve ardından yeniden çalıştırmayı bekleyeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Kavşak Parça Numarası 5292708 3974823, 35515
OEM NUMARASI. 5292708 4929642 3974823 5256423
Araba Modeli Ekskavatör / vinç / lastik tekerlekli yükleyici / buldozer
Üretim Ülkesi / Bölgesi Çin
Qulity'nın sohbeti %100 test edilmiştir
Üretici Parça Numarası 5292708 3974823
Boyut Standard
Sıcaklık Yüksek Sıcaklık
Diğer Parça Numarası 5292708 3974823
Sertifika ISO9001 / TS16949
Minimum Sipariş ADEDİ 1 adet