21 Adet Elmas delik testeresi seti, Elmas matkap uçları 6-50Mm, karo delik testeresi seti Ayarlanabilir Delik Testere Rehberlik Fikstür

₺1 043.73 ₺615.85

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c345961

Tanım

15 Boyutları Elmas Delik Testere: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 22mm, 25mm, 26mm, 28mm, 30mm, 40mm, 50mm.üç köşeli bit çapı: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.delik testere seti dahil 15 delik testere matkap uçları + 4 Üç köşeli bit + 1 delik testere kılavuz kelepçesi+1 tornavida.Set olarak satın alın ve yüzde 80'in üzerinde tasarruf edin.

Kaliteli Malzeme: Elmas matkap uçlarımız endüstriyel sınıf karbon çeliğinden yapılmıştır ve korozyonu önlemek için nikel kaplı bir kaplama ile kaplanmıştır.Elmas delik testeresi delme hızını artırabilir ve kenarları kırılmadan birkaç saniye içinde keskin, yüksek hassasiyetli ve pürüzsüz bir kesim oluşturabilir.

Delik Testere Kılavuzu: Deliği delerken kiremitinizi çizme konusunda endişelenmenize gerek yok.Vantuzlu ayarlanabilir delik testere delme kılavuzu fikstürümüz.Plakanın maksimum açılma uzunluğu, her boyutta ayarlanabilir delik testeresine uyacak kadar büyük olan 3-1 / 4 inçtir.Kılavuz plaka 4 çıkarılabilir bilyalı rulmana sahiptir, 2 mod seçebilirsiniz (sabit 3 veya 4 rulman), sadece plakayı çevirin.

Yaygın Kullanım: Bu elmas delik testere, fayans, cam, seramik, mermer, tezgah üstü, granit vb.Delikleri delmek için uygundur.Elmas ucu çalışırken, delme hızını azaltmak, delme basıncını azaltmak ve bitin ömrünü büyük ölçüde uzatacak olan su kayganlığını artırmak için lütfen su eklemeye devam edin.

Not: Matkap ucundaki büyük boşluk delikleri suyla soğumaya yardımcı olur ve talaşları ve diğer parçacıkları kuyudan durulayarak düzgün kesim sağlar ve sondajı hızlandırır.Delik testeresine enkaz sıkıştığında, boşluk delikleri tornavidayı dışarı çekmek için kullanmanıza izin verir.

Renk: mavi / Turuncu

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

15 x delik testere matkap uçları

4 x Üç köşeli bit

1 x delik testere kılavuz kelepçesi

1 x tornavida

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Ölçüm izin hatası +/- 1-3cm.al şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin