Mikrodalga fırın rafı Çok Fonksiyonlu Ayarlanabilir Mikrodalga Depolama Raf Mutfak Teleskopik Bulaşık Makinesi baharat Yağ Şişesi Tutucu

₺3 453.11 ₺2 244.62

  • Etiketler: raf spor salonu rafları, mikrodalga alüminyum raf, rustik kurutma rafı, havalandırmalı mikrodalga fırın, kauçuk bulaşık makinesi tepsisi, 1 katmanlı bulaşıklık, mikrodalga fırın ticari, çocuk bulaşıklık, mor kurutma rafı, mikrodalga paslanmaz raf
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c33767

Tanım

Mikrodalga fırın rafı Çok Fonksiyonlu Mikrodalga Standı Teleskopik Mutfak Depolama Rafı Ev Bulaşık Makinesi Yazıcı Rafı Siyah

Özellik: 1. Mikrodalga rafın uzunluğu ayarlanabilir ve raf, mikrodalga fırını veya diğer mutfak gereçlerini kolayca saklamanıza olanak tanır, böylece mutfağı daha düzenli hale getirir.

2. Mikrodalga rafı karbon çeliğinden yapılmıştır ve 25 kg (55 lb) ağırlık tutabilir.Raf, bir mikrodalga fırını ve sofra takımı, baharat, konserve yiyecek, çeşni, şişe, tabak, tencere ve tava gibi diğer mutfak malzemelerini tutacak kadar güçlüdür.

3. Karşı rafın altındaki kaymaz vantuz, plakanın altındaki vidalar ve yeni kaynaklanmış ön destek çubukları sayesinde iki destek çubuğu her iki taraftaki ön çerçeveye kaynaklanır, raf kaymadan veya eğilmeden daha kararlı olabilir.

4. Mikrodalga fırın rafı mutfak, gardırop, garaj, duş odası ve diğer depolama alanlarınız için uygundur.Ekli 4 çıkarılabilir kanca, fırın eldivenleri, mutfak eşyaları veya kağıt havlular için ek depolama alanıdır.

5. Ismarlama genişletilebilir mutfak tezgahı rafı, tezgahınızın doğru uzunluğuna göre oluşturulabilir ve ayarlanabilir.Raf herhangi bir düz yüzeye yerleştirilebilir ve temizlenmesi kolaydır.

Belirleme:

Durum: %100 % Yepyeni

Öğe Türü: mikrodalga fırın rafı

Malzeme: Karbon Çelik

Renk: Siyah

Paket Listesi:

1 x mikrodalga fırın rafı

4 x Kanca

1 x altıgen anahtar

4 x Vida

1 x Vantuz

1 x Kurulum Talimatları

Not: 1. Izin lütfen 0-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3. Lütfen bu ürünün kendiniz monte edilmesi gerektiğini unutmayın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik5 baharat rafı
Özellik4 Mutfak Rafları
Özellik1 Katlanmayan Raf
Özellik9 Dolap Dolap Organizatör Depolama Rafı
Özellik3 Baharat Şişe Tutucu
Özellik10 Baharat Şişeleri Tutucu
Özellik2 baharat rafı
Tip Depolama Tutucular ve Raflar
Kaynak Anakara Çin
Özellik8 Mutfak Dolabı Baharatlık
Özellik7 Soya Sosu Şişesi Yağı, Tuz ve Sirke Çeşni Depolama Rafı
Özellik6 Tezgah Üstü Ev Katmanlı Baharat Rafı
Özellik depolama rafları
Özellik15 baharat rafı organizatörü
Özellik17 depolama organizatörü, mutfak düzenleyici
Özellik16 Kağıt havlu depolama rafı
Malzeme Maden
Özellik14 depolama rafı
Özellik11 Mutfak Depolama Rafı
Özellik12 Kavanoz Baharat Tutucu Araçları
Özellik13 baharat organizatör rafı
Özellik18 Evde Depolama ve Organizasyon