Baharat rafı Mutfak Depolama Kaymaz Baharat Depolama Mutfak Kiler Banyo Dolabı Depolama Standı-3 Katmanlı

₺788.03 ₺622.51

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c48999

Tanım

ÇOK fonksiyonlu-Mutfak aksesuarları, kamp depolama, banyo şişe tutucu, bitki ve baharat depolama, buzdolabı organizatör ve herhangi bir ev eşyaları çözüm depolama organizatör olarak kullanılabilir.

YÜKSEK KALİTE ve dayanıklı-Raflarımız ve tutucularımız, neredeyse kırılmaz, yüksek kaliteli ve dayanıklı PP/PPR malzeme kullanılarak oluşturulmuştur. BPA.It eziklere duyarlı değildir ve hasara karşı çok dayanıklıdır.

KAYMAZ ve sağlam-Baharat rafının her yüzey seviyesi, nesnelerin kaymasını önlemek ve depolamanızı güvenli hale getirmek için dayanıklı bir kaymaz TPR kauçuk tabakası ile kaplanmıştır.

3 Katmanlı tasarım-Her baharat katmanını açıkça görünür ve ulaşılması kolay hale getirmek için kademeli yüksekliklere sahip yüksek kaliteli 3 katmanlı baharat ve depolama rafı.depolama alanını optimize etmek için mükemmeldir.

Temizlemesi KOLAY-Raf tamamen su geçirmezdir ve hızlı bir durulama sağlar ve dry.It nemli bir bezle de kolayca temizlenebilir.Son derece dayanıklı ve leke tutmaz, neme dayanıklı, küf geçirmez.

Adı: baharat rafı

Boyutu: küçültmek (37x24. 5x9 cm) streç (66x24. 5x9 cm)

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: PP + PPR

Paket içeriği:

1 x baharat rafı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin