1 Adet 5 Galon Kullanımlık Yedek Su Şişesi Kapakları Olmayan Dökülme Kapaklar Anti Sıçrama Soyulabilir Üstleri Kova Kapağı Olmayan Dökülme Kapağı

₺27.21 ₺17.69

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c332243

Tanım

3624

Özellikler:

1. 100 % Marka Yeni Ve Süper Yüksek Kaliteli.

2. Su ısıtıcısını Yan tarafında Tutsanız bile damlama, Dökülme veya Sızıntı olmaz.5 Ve 3 Galonluk su ısıtıcıları dahil olmak üzere Standart 55 mm açıklığa sahip Herhangi bir su ısıtıcısına uyar.İsterseniz dişli vidalı Kapaklı Su Şişeleri için bile kullanabilirsiniz.

3. Yeniden kullanılabilir, Her su ısıtıcısı fişi binlerce kez kullanılabilir ve potansiyel olarak birkaç yıl içinde yüzlerce Dolar Tasarruf etmenizi sağlar.

4. Gıda sınıfı silikondan yapılmış, hava geçirmez bir sızdırmazlık sağlayacak ve suya herhangi bir zararlı kimyasal sızmayacak, içme suyunuzun depolama sırasında saf ve taze kalmasını sağlayacaktır.

5. Kurulumu/Çıkarılması Kolaydır, Plastik kapağın aksine, su ısıtıcısı fişi saniyeler içinde takılabilir veya çıkarılabilir, bu da size güçlük ve Sıkıntı kazandırır.Yüklemek için üste basmanız yeterlidir, Ardından çıkarmak için kaldırın.

Özellikler:

Malzeme: Silikon

Boyutu: Gösterildiği Gibi (1 inç=2.54 cm)

Renk: Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

1 X su sebili Kapak.

Not:

1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1 Cm/0.39"-3 Cm/1.18" ölçüm sapmasını affedin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Shngki'nin
Malzeme Silikon
Model Numarası Şişe Geçmeli Kapaklar
Kaynak Anakara Çin