Şarap açacağı Seti Premium Deri Kutu Tavşan Tirbuşon şarap şişe açacağı, şarap akıtıcı Hediye Seti

₺1 015.96 ₺792.41

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c334019

Tanım

Şarap açacağı Seti Premium Deri Kutu Tavşan Tirbuşon şarap şişe açacağı, şarap akıtıcı Hediye Seti

[Hepsi Bir arada]:Şarap Hediye Seti 1 Tavşan şarap açacağı, 1 folyo kesici, 1 damla halkası, 1 şarap akıtıcı, 2 spiral solucan/tirbuşon, 2 şarap tıpası ve bir termometre içerir.

[Tavşan Şarap Açacağı]: Şarap şişesi açacağı sağlam ve dayanıklı çinko alaşımından yapılmıştır, bu nedenle uzun ömürlü, dayanıklı ve şık kullanım sağlar.Tavşan Kulağı Şarap Açacağı, üst düzey gül altın kaplamalı dekoratif kulplara sahiptir.Tasarım insan mühendisliğine uygundur.Güzel bir tavşan şarabı açacağı, herhangi bir barı veya mutfağı renklendirir.

[Kullanımı Kolay]Pratik olarak güç kullanmadan şişenin hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlar.Basit bir hareket gerekli.Kolun tüm işi sizin için yapmasına izin verin.

[Zarif Tasarım]: Zarif, yüksek kaliteli Deri kutu bu seti herhangi bir şarap için mükemmel bir hediye yapar lover.It ayrıca resepsiyon, eve taşınma partisi, yıldönümü kutlaması, Noel hediyesi veya bahçe partisi gibi birçok etkinlik için harika bir hediye fikridir.

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: çinko alaşım

Boyutu: 26. 5x21. 5x7. 5 cm

Paket içeriği:

1 x tavşan şarap tirbuşon

1 x folyo kesici

1 x damla sulama halkası

1 x şarap pourer

2 x spiral solucanlar / tirbuşon

2 x şarap tıpaları

1 x termometre

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Metal Türü Demir