Tavuk kümesi ısıtıcı, dijital ekran Ve 5 Zamanlama ayarı, 100/200 Watt Enerji Verimli ABD Plug

₺2 051.13 ₺1 312.75

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c332018

Tanım

Güvenlik kaygılarıyla tasarım: tavuk kümesi ısıtıcısı, uyarlanabilir değişken sıcaklık sistemi uygulanmış 2022 yeni nesil ısıtma panelidir.En yüksek çalışma sıcaklığı 185°F'ye ulaşabilir.En yüksek sıcaklığa ulaştıktan sonra sıcaklık 185°F'den 150°F'ye düşecek, ardından 185°F'ye geri dönecektir. İşlemler tekrar tekrar tekrarlanacaktır.Bu dinamik ısıtma işlemi, tavuklarınızın yanmasını önlemek için tasarlanmıştır ve mümkün olduğunca enerji tasarrufu sağlar.

Dijital ekran sıcaklık ve zamanlamayı gösterir.Isıtıcı çalışırken ısı gösterge ışığı yanar, gerçek sıcaklık ayarlanan sıcaklıktan yüksek olduğunda, ısıtıcı çalışmayı durdurur ve gösterge ışığı söner, bu da evcil hayvanın aşırı ısınma haşlanma problemini etkili bir şekilde önleyebilir.

kümes için 16,7 x 12,2 inç boyutunda tavuk ısıtıcısı, soğuk kış günlerinde hayvanınızın tüneme alanını sıcak tutmak için çok çeşitli ısıyı söndürmek için radyant ısı kullanır ve geleneksel sıcaktan daha güvenlidir lamps.It sizi daha rahat ettirmek için iç mekanlarda da kullanılabilir.

Hepsi size kolaylık sağlamak için: Kümesinizde durmamayı tercih ederseniz ısıtıcı duvara monte edilebilir.Isıtma panelini çalışırken yüzeye dokunmadan hareket ettirmek için tutma çubuğunu kullanabilirsiniz.tavuk ısıtma paneli size en rahat yaşam tarzını sağlar.

İç mekan kullanımı için mükemmel: Şık tasarım, ısıtıcıyı ofisinizin ve masanızın her köşesine sığdırır.ayrıca kişisel ısıtıcı için en iyi seçimdir.Duvara monte et, altında dur desk.No ateşleme ve yanma riskleri.

Fiş tipi: ABD Plug,Kanada, Hindistan,Meksika, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler,Tayvan ve benzeri için geçerlidir.

Gerilim: AC110V

boyut: 31 x 42,5 cm

Malzeme: plastik

renk: siyah

Paket içeriği:

1 x tavuk kümesi ısıtıcı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin