Kaya viski bardağı 8 Oz Eski Moda Kokteyl Scotch Bourbon Rom 4 Set, kristal Bar Gözlük Bardak Bardak

₺667.41

  • Etiketler: bakır bardak içmek, yeşil bardak içecek, öpücük oturma odası dekoru, rom cam grun, vintage buho yatak odası dekoru, plastik cam rom, beyaz gözlük içme, rom cam vinil, restoran vintage dekor, şeffaf gözlük içme
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c329342

Tanım

Özellikler: Malzeme: kurşunsuz kristal Renk: şeffaf cam Kapasite: 8 oz / 230 ml 100 % yepyeni ve kaliteli

Çok kullanımlı klasik eski moda bardaklar, viski, viski, Tek Malt, Çavdar, Konyak, Bira, Votka, Eski Moda Kokteyller, Cin Tonik veya İstediğiniz Herhangi Bir Likör için kullanabileceğiniz mükemmel 4 viski bardağı seti.

Eski moda tasarımı çağdaş dokunuşlarla harmanlayan güzel şekillendirilmiş cam, etkileyici bir şekilde sağlam, dengeli ve rahattır. hand.It genel içme deneyimini arttırır, kendinizi tamamen kaptırın.En iyi kurşunsuz kristalden el yapımı, profesyonel çağdaş doğrusal kesimler kullanın ve altta çarpıcı elmas kesimleri kullanın.

Her Viski bardağı 10 oz sıvı ve büyük buz küpleri, dayanıklı ve berraklık, kalın duvarlı tasarım ve ağır ağırlıklı taban, temizlenmesi kolay, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Şık Büyük Gözlükler-Bu kolay tutulan eski moda gözlükler, ev, bar, restoran, parti, düğün ziyafeti, kulüp ve iş günleri için mükemmel bir ektir.Şık tasarım kavramayı kolaylaştırır ve viski bardağının elinizin arasında kaymasını önler

Tüm gözlükler, nakliye veya depolama sırasında iyi korunabilen, yastık köpüğü ile iyi paketlenmiş lüks bir hediye kutusuna yerleştirilmiştir.

Paket Şunlardır: 4 x Kristal Cam

Nakliye ve Ödeme: Tüm öğeler 1-2 iş günü içinde tedarikçimizden size sevk edilecektir.Standart Kargo-3-5 iş günü-KARGO ÜCRETSİZDİR!NOT: Hawaii, Alaska, Porto Riko ve FPO adreslerine gönderirseniz, gönderimde ekstra 30 dolar eklemelidir.Lütfen sipariş verin, ancak ödeme yapmayın, fiyatı değiştirmek için bizimle iletişime geçin.Doğrudan siparişler gönderilmeyebilir.

Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, tüm ürünlerimiz %100 memnuniyet garantisi ile birlikte gelir.30 gün para iade ve ücretsiz değiştirme garantisi veriyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı LANFULA'NIN
Kaynak Anakara Çin
Özellik Stok, Çevre Dostu
Şarap kadehi tipi Diğer