Köpek Pençe Baskılar Kemikleri Fırın Eldiveni ve tutacak Setleri Isıya Dayanıklı Mutfak fırın eldivenleri Paspaslar Tatil Pişirme Pişirme BARBEKÜ

₺179.60 ₺89.80

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c331965

Tanım

Ürün Bilgisi

Yanıklara ve Buharlı Haşlanmalara Elveda

Ürün Boyutu: Fırın eldiveni: 11X7.2 inç.

Sizi sıcaktan Koruyun :

1.Isıya dayanıklı, fırın tepsilerinin ve dökme demirin fırından ve sıcak tencerelerin ocaktan güvenli bir şekilde çıkarılmasını sağlar; Bu su geçirmez ve çok yönlü ısıya dayanıklı eldivenlerle kendinizi koruyun!

2.Kolay Temizlenebilir ve Makinede Yıkanabilir: Bu Fırın Eldiveni Makinede Yıkanabilir ve Tekrar Kullanılabilir, Bu da Kullanım Maliyetlerinizi Doğrudan Azaltır.

3.No Terleme: Bu Mutfak Eldivenlerindeki Ekstra Yumuşak, Nefes Alabilen Astar, ısıya Dayanıklılık Katar ve terlemeden Rahatça Giymenizi sağlar.Asmak için bir Kumaş Kanca Dahildir.

4.İç Dolgu Yalıtım Pamuğu Eşit olarak Dağıtılır ve Dikilen Her Küçük Kafese Kilitlenir.Bu fırın Eldivenleri Tencere Tutucu Setinin eşit şekilde yalıtıldığından ve dayanıklı olduğundan emin olun.

5.Harika Hediye Seçimi: Bu Bakımı Kolay Fırın Eldiveni Fırın Eldiveni, Barbekü ,Yemek Pişirme, Fırınlama, Izgara,Anneler Günü, Doğum Günü, Tatiller, Eve Taşınma Partisi ve Hostes Hediyeleri için Mükemmel olan Birden Fazla Renkle Birlikte Gelir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

CN Fujian
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Polyester
Kullanım fırın
Dizayn Kaymaya dayanıklı