Araba çöp kutusu oto aksesuarları öteberi saklama kutusu araba styling araba Geri Çekilebilir Şemsiye şişe Kova Katlanabilir kız için

₺137.93

  • Etiketler: araba aksesuarları çöp kutusu, Araba Çöpü, araba depolama aksesuarları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c28119

Tanım

Ürün Adı: Araba geri çekilebilir enkaz depolama Modeli: KC39 Ürün Özellikleri: 150 * 150 * 175mm (2.2 L) Malzeme: ABS plastik Renk: siyah Ağırlık: yaklaşık 250g Menşei:Çin Yayıncı: Shanghai Zhenfei Elektronik Teknolojisi Co., ltd. 1.İçecek şişelerini veya şemsiyeleri ve çeşitli küçük eşyaları yerleştirebilir, kullanılmadığında küçülebilir, arabanın içinde yer kaplamaz.Sözleşmeli olabilir, araba bagajına veya gösterge paneli torpido gözüne yerleştirilebilir. 2.Alt kısımdaki çapak, düşmeyi önlemek için yeraltındaki araba koltuğuna yerleştirilebilir.

1.öğelerden memnun değilseniz (Kişisel Tercihiniz).7 gün içinde bize iade edebilirsiniz.

2.öğe aldığınızda kötü durumda gelirse.lütfen bize söylemekten çekinmeyin.size geri gönderebilir veya yeniden gönderebiliriz.

arızalı ürünler için 1.12 ay üreticinin sınırlı garantisi(aldıktan sonra hasar görmüş ve yanlış kullanılmış ürünler hariç).

2.öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

1.Biz ödeme aldıktan sonra OLUMLU FRRDBACK bırakacaktır.Lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.öğeden memnun değilseniz ve kötü bir geri bildirim bırakmak veya bir anlaşmazlık açmak istiyorsanız.

2.Negatif geribildirim sorunu çözemez.bize söylemelisin problems.so Düzeltip seni mutlu edebiliriz.

1.Alipay'i burada kabul ediyoruz.

2.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci ile kabul edilir.

3.ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

1.Tüm siparişler 3 iş günü içinde kargoya verilir.

2.Biz teklif düzenli hava posta post ve kayıtlı airmail post nakliye yöntemleri.

3.Ticaret sınır ötesi ve Havayolu en ucuz postadır way.so teslimat için uzun zaman alacak, bu kadar uzun süre istemiyorsanız, lütfen Ekspres ücreti ödeyin veya satın almayın.

4.Gümrük verginizden sorumlu değiliz.

NOT: Piller, CD veya jel dahil olmak üzere öğe DHL tarafından gönderilemez

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Türü ABS Plastik
Tip Bagaj Kutusu / Çanta
Marka Adı ZHENFEİ