3D Araba Zemin Astarı Toyota Corolla 2013-2018 İçin Su Geçirmez Özel Ayak Pedi Tam Çevrili Mat Aksesuarları Kilim kaymaz

₺2 299.79 ₺1 609.93

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c37016

Tanım

sevkiyat

Lütfen siparişinizi vermeden önce adresinizi ve telefon numaranızı yazın ve iki kez kontrol edin.Siparişinizi verdikten sonra, eşyalarınız 1-3 gün içinde gönderilecektir. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri hariç) Boyalı ürünlerin teslim süresi birkaç gün uzatılabilir.

EKSPRES KARGO İÇİN

Avrupa'dakiler hariç tüm ülkelere ekspres kargo sunuyoruz.Sipariş vermeden önce "Diğer Nakliye Yöntemi" seçeneğini seçen ve ek nakliye ücreti ödeyen müşteriler hızlı teslimat alırlar.

VERGİ

Avrupa ülkelerinde; 1 Temmuz'dan sonra Avrupa Birliği ülkeleri için geçerli olan Gümrük Düzenlemelerinden sonra, gümrükte ödemeniz gereken gümrük vergisi platform.As ödeme sayfanızda görebilirsiniz, siparişinize ek bir KDV ücreti tahsil edilecektir.Bu, yurtdışından gelen tüm siparişleriniz için geçerlidir.Ödemeniz gereken tutarı göremiyoruz ve bu tutar bize ulaşmıyor.Bu ödemeyi devletinize yapıyorsunuz.

Avrupa ülkeleri dışında, Avrupa dışı ülkeler kendi ülkelerinin mevzuatına göre vergi ödeyebilirler.Bu, kontrolümüz ve farkındalığımızın ötesinde olan ülkenizin kararları için ödediğiniz bir bedeldir.

İADE VE İADE

Öğeniz geldiğinde net görüntüler çekebilir ve kırık veya hasar görmüşse bir anlaşmazlık açabilirsiniz.Bu gibi durumlarda geri ödeme sağlıyoruz.Ayrıca yanlış ürün alırsanız, paranızı iade edeceğiz.

Öğe ile ilgili herhangi bir sorun yoksa ve iade etmek istiyorsanız, aldığınızda paranızı iade edeceğiz.

Kargonuz uzun süre gelmediyse, sistem belirli bir süre geçtikten sonra geri ödeme yapmamıza izin verir.Ancak, kargonuz zaten yolda ve aktif olarak takip ediliyorsa, bunun sonucunda geri ödeme yapamayacağız. dispute.In bu durumda tüketicilerimizden sabırlı olmalarını rica ediyoruz.Geri ödeme işlendikten sonra, fonlar 1-2 iş günü içinde hesabınıza geri ödenecektir.

teslimat

Kargonuz teslim edilmiş gibi görünüyorsa ve almadıysanız, bölgenizdeki kargo şirketini aramanızı öneririz.Bu konuda bizimle de iletişime geçebilirsiniz.Veya bazen kargolar gümrükte uzun süre kalabilir time.In bu durumda, ülkenizin gümrük idaresini aramanızı ve iletişime geçmenizi öneririz.

Onlarla iletişime geçmezseniz, ürün bize iade edilebilir.

TOPTAN SİPARİŞLER İÇİN

Geniş üretim hattımızla binlerce ürün sunuyoruz.Ayrıca toptan satış hizmeti de veriyoruz.Toptan alımlar için farklı nakliye yöntemlerimiz var.Toptan siparişleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ

Ürünlerin hafif bir ortamda fotoğraflanması nedeniyle ürünlerde bazı ton farklılıkları olabilir.

Ürün ölçülerinde belirtilenlerin aksine, birkaç santimetrelik bir hata payı olabilir.Lütfen anlayışlı olun.

Yeni 3D Araba Zemin Astarı Su Geçirmez Özel Ayak Pedi Tamamen Çevrili Mat Aksesuarları Özel Kilim Kaymaz

Paket içeriği:

Araca özel 3D araba zemin kaplamasının tam seti.

Belirleme:

- Tip: Araba zemin astarı

- Malzeme: Hijyenik Termo Kauçuk

-Renk: Siyah

- Ağırlık: 4500g

Mülk:

- Doğrudan Uyum.

-Kolay kurulum ve dayanıklı kullanım.

-Mükemmel kalite ve mükemmel Uyum.

- Nadiren kesim gerekebilir

- Kurmak ve test etmek için sıkı kalite kontrol standartları.

Aracınıza tam oturan bir geometride üretilen paspaslar, 40 mm yüksekliğindeki havuzları ile aracınızın hem ön hem de arka tarafındaki sabitleme klipsleri yardımıyla kolayca sabitlenir.

geri bildirim

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Üründen memnunsanız, 5 yıldız vermek markamızı güçlendirecektir.Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Deneyimli müşteri hizmetlerimizle size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Rizline'ın
Kaynak TR (Köken)
Öğe Türü Paspaslar ve Halılar
Malzeme Türü Silgi