AF - 01 Otomatik besleme balık akvaryumu cihazları Zamanlama balık tankı besleyici Akıllı balık besleyici

₺227.92 ₺193.68

  • Etiketler: vazo cam akvaryum balık tankı, fitness ekipmanları erkek, kaplumbağa otomatik besleme, vahşi otomatik besleme, kompozit fitness ekipmanları, otomatik köpek besleyici amazon, koltuk örtüsü otomatik ravon r2, okul kamp ekipmanları, otomatik köpek besleyici xiaomi, metal otomatik köpek besleyici
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c1348

Tanım

AF - 01 Otomatik besleme balık akvaryum cihazları Zamanlama balık tankı

besleyici Akıllı balık besleyici

Anlamak için başka bir şeyiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size dikkatlice cevap vereceğiz.

Ürün teşhir

Ürün gerçekten planlar yapıyor:

Adı: Akıllı cihaz besleme balık

Modeli: AF-01

Ürün numarası:FL2887

Malzeme: plastik

Ağırlık yaklaşık: 0.35 kg

1. Besleyicinin altındaki pil kapağını açın ve alkalin pili 2X "AAA" 1,5 v yükleyin ( Pilin kendiniz satın alınması gerekir ) .

2, ürün enerji tasarrufu ve çevre koruma, yeni pil en az 6 ay kullanılabilir.

3, zaman ayarı:

a, manuel besleme için "Manuel" düğmesi, otomatik besleme için" Otomatik " düğmesi.

b “ "Otomatik" düğmesine 24 saat boyunca basılır ve gösterge hemen her 24 saatte bir beslenir .12 Saatlik aydınlatmaya tekrar basmak, mevcut beslemenin hemen her 12 saatte bir uygulandığını gösterir.Tekrar basın, tüm ışıklar kapalı, otomatik besleme iptalini gösterir.

4. Manuel çalıştırma: Otomatik besleme işlevine ek olarak, “Manuel” düğmesine her basıldığında, otomatik besleyici bir kez beslenir.

5. Yiyecek ekleme: Bu cihaz granül gıda maddelerinin yüklenmesi için uygundur.Eklerken, lütfen yiyecek kutusunu fişten çekin, ardından ayar düğmesine basarak yiyecek çıkış kapısını minimuma ayarlayın.Yiyecek kabı kapağını sökün ve yiyecek kutusuna yaklaşık 30 gram yiyecek koyun, ardından yiyecek kabı kapağını tokayla hizalayın.Yiyecek kutusu üzerinde ve yiyecek kutusu kapağını döndürerek, yiyecek kutusu üzerindeki toka kapaktaki toka ile tokalanır ve ardından besleme kutusu besleyicinin miline monte edilir ve yiyecek çıkışının ayar kapısı uygun bir boyuta ayarlanır.

6. Kutuyu temizleyin: Besleme kutusunu çıkarın, besleyici kapağını açın ve besleme kutusunun içini ve dışını temizleyin.

7. Besleme malzemesi miktarını ayarlayın: besleme kutusunun önündeki düğmeyi ayarlayarak her seferinde besleme miktarını ayarlayın.

8. Cihaz yerleştirme: Akvaryumun şekline göre besleyici iki şekilde monte edilebilir.

a,Besleyici gövdesinin alt kırlangıç kuyruğu oluğunu sabitleme braketine yükledikten sonra, sabitleme braketi vidasını akvaryumun yanına vidalayın.Yiyecek kabının boşaltma açıklığının balık tankının açıklığı ile aynı hizada olduğundan emin olmak için besleyicinin konumunu ayarlayın.

b,velcro'yu her iki taraftan ayırın, velcro'nun arkasındaki yapıştırıcıyı yırtın, besleyicinin altına ve balık tankı kapağındaki uygun konuma takın ve ardından besleyiciyi velcro üzerinden uygun konuma takın.gıda kabını sağlamak için balık tankı üzerinde.Boşaltma portu, balık tankının açıklığı ile hizalanır.

Müşteri Memnuniyeti:

"Satıcının nakliye yöntemi"ni(368,42 usd) seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız!

Deniz yoluyla nakliye yapılıyorsa, varış limanına geldikten sonra, alıcının varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için vergi ödemesi gerekir.

DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS VB. Seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres ile düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!

1) Öğelerinizi korumak ve nakliye sürecinden kaynaklanan herhangi bir hasarı önlemek için, Paketi aldığınızda, Alıcılar malların alındığını imzalamadan önce paketi / malları dikkatlice incelemelidir.

Herhangi bir hasar varsa, şikayet ve talepleri sormak için lütfen yerel ARAMEX / DHL / Fedex ile iletişime geçin VEYA lütfen 24 saat içinde bizimle iletişime geçin.Daha sonra hasarlı makine ve paket için fotoğraf çekin, hemen bize mesaj gönderin, sorunları çözmenize yardımcı olacağız.

2) ürün veya nakliye ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

3) Ve görüşleriniz mağazamız için son derece önemlidir, ürünümüzden ve sunucumuzdan memnunsanız ,bu siparişi onayladıktan sonra lütfen bize olumlu bir geri bildirim ve 5 yıldız bırakın, ayrıca size "mükemmel 5 yıldız"vereceğiz.,

Nakliye süresi kısmını değerlendirdiğinizde lütfen uluslararası geçişi dikkate alın.Tanınmanız, iş geliştirme ve size daha iyi hizmet verme konusunda bize daha fazla güven duymamızı sağlayacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası af-01
Kalıp af-01
Marka Adı LZHZXY'NIN sohbeti
İsim Balıkları besleyen akıllı cihaz
Tip Dikey
Malzeme Plastik
ürün numarası FL2887'NIN sohbeti
Ağırlık Yaklaşık 0.35 KG
Koşul Yeni