Endekslenebilir freze araçları TRSW6R63-22-4T yüksek hızlı çelik Malzeme cnc freze makinesi karbür uçlar RDMT1204

₺862.42 ₺508.74

  • Etiketler: ayakkabı demir emzik ca, gecelik resmi stor
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c52841

Tanım

Endekslenebilir freze araçları TRSW6R63-22-4T yüksek hızlı çelik Malzeme cnc freze makinesi karbür uçlar RDMT1204

Paket: 1 adet freze çardak, 1 adet torx anahtar, 1 adet ambalaj kutusu (karbür insert dahil değildir)

Sevkiyat

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 7 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee yok ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri,vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Ödeme

Siparişinizi vermeden önce, öğelerle ilgili istekleriniz varsa lütfen ayrıntıları bizimle onaylayın.Lütfen ödemeleri 3 gün içinde tamamlayın.

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

Dönüşler

Makbuz onaylandıktan sonra 15 gün içinde geri dönmek için hiçbir nedeniniz olamaz.Ancak tüm iade masraflarını üstleneceksiniz.

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen Trademanager veya E-posta ile bizimle iletişime geçin ve sahip olduğunuz sorunla ilgili mümkün olduğunca fazla ayrıntı sağlayın.Sorunlarınızı çözmenin en iyi yolunu bulmak için elimizden geleni yapacağız.

Bildirimler:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaplama TiAIN
Malzeme yüksek hız çeliği
Model Numarası Model Numarası.
Toplam Uzunluk 50mm
Çap 63MM
Tip freze
Marka Adı DREANİQUE