Kablosuz Araba Oyun Adaptörü Dongle Araba Kablolu Araba Oyun Araç Mesajları / Sesli Kitaplar Yönlü Kontrol iTunes Müzik Kolay Kullanım

₺1 796.38 ₺898.19

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c125752

Tanım

ürün açıklaması:

1. Kararlı ve Kesintisiz: Araba Oynatma adaptörü, kararlı bağlantı ve duyarlı yanıt sağlamak için Bluetooth ve Çift WiFi 2.4 GHz+5GHz modül iletimini benimser.Ses kontrolü, Siri, GPS Navigasyon Uygulamaları (Canlı Navigasyon), Çevrimiçi Müzik Uygulamaları, Telefon Görüşmeleri, Müzik Uygulamaları, Mesajlar desteği ile müzik çalmayı, gezinmeyi veya Siri'yi kablosuz olarak kullanmayı kolaylaştırır.

2. Tak ve Çalıştır: Sadece Car Play kablosuz adaptörünü aracınızın USB veri portuna takın: 1. Adaptörü Car Play'in USB portuna takın;

3. Tanıdık Araba Deneyimine Devam Edin: Car Play dongle, orijinal araç direksiyon kontrolünü ve dokunmatik ekran düğmelerini vb.Destekler. ve kayıpsız ses iletimini destekler.Gözlerinizi yoldan ayırmadan kısa mesajları dikte edebilir, müzik çalmayı kontrol edebilir veya yol tarifi alabilirsiniz.

4. Hızlı Bağlantı: Süper hızlı otomatik bağlantı, arabayı çalıştırdığınızda, kablosuz araç oynatma adaptörü gecikmeden uzun süre çalışabilir.Kablosuz Araç Çalma, müzik çalmayı, gezinmeyi veya eller serbest arama yapmayı kolaylaştırır!Hantal teller geçmişte kaldı.

Belirleme:

Renk: Beyaz

Boyut: 5.3*2.56*0.47 inç

Soket Tipi: USB + USB C

Güç Kaynağı: DC 5V0. 8~2A

WIFI: Çift WıFı 2.4 GHz + 5 GHz

Bluetooth: BT 5.0

Uyumlu telefon: ıOS 6.0+

Uyumluluk: Kablolu-Kablosuz Araç Oyun Adaptörü fabrikadan Araba Oyun ile uyumludur

Paket Listesi:

Araba Oyun Adaptörü*1

Adaptörü * 1

Kullanım kılavuzu * 1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kullanmak Otomatik perdeler
Kablosuz İletişim Tel Kontrolü
Sertifika WEEE
Kaynak Anakara Çin