Aubess Tuya WiFi IR Termostat Denetleyici LCD Ekran Dokunmatik Düğme Kablosuz Uzaktan Dahili Sıcaklık Ve Nem Sensörü Alexa

₺1 304.19 ₺795.64

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c134263

Tanım

Aubess Tuya WiFi IR Termostat Denetleyici LCD Ekran Dokunmatik Düğme Kablosuz Uzaktan Dahili Sıcaklık Ve Nem Sensörü Alexa

Tanım:

Sıcaklık Ölçüm Aralığı: 0 ℃ ~ 60℃

Nem Ölçüm Aralığı: 0 % RH~99 % RH

USB Kablosu: 1.5 M uzunluk

Giriş: DC 5 V / 1A

Wi-Fi Protokolü: 2.4 GHz IEEE 802.11 b / g / n

Kızılötesi Frekans: 38 kHz

Kızılötesi Aralığı: ≤ 10 Metre

Nem Doğruluğu: ± 5 % RH

Ürün ağırlığı: 104g

Sıcaklık Doğruluğu: ±1℃

Boyut: 80 * 80 * 16mm

Özellikler:

1.Özel olarak Tasarlanmış AC Denetleyici: WiFi Tuya akıllı IR termostat,kızılötesi AC cihazlarını özel olarak dokunmatik algılama kontrolü ve birlikte kontrol edilen uygulama ile ve ayrıca Alexa ve Google Home üzerinden kullanılabilen ses kontrolü ile kontrol etmek için tasarlanmıştır;Size kolaylık sağlamak için güç,mod ve hız düğmesi ve hatta sıcaklık ayar düğmesi ile tam özellikli satın almak için önerilen beş yıldıza sahip gerçekten güçlü ve yeni bir teknoloji.

2.Tuya Akıllı/Akıllı Yaşam uygulaması Uyumlu: Tuya Akıllı/Akıllı Yaşam uygulamasıyla çalışmak,çeşitli çalışma modu ve rüzgar hızı modu ayarlanabildiğinden akıllı telefonlarla akıllı AC kontrolünü sağlar, EKO modu bile elektrik tasarrufu için daha düşük güç tüketimi sıcaklığında çalışacak şekilde iyi çalışır.Daha da önemlisi,dokunmatik düğme kontrolü çevrimdışıyken hala kullanılabilir; AC markanızı bulamıyorsanız, uygulamada DIY öğrenme işlevi bulunur.

3.Rahat Sıcaklık için Zamanlama Kontrolü.Keyfi: Esnek oda sıcaklığı kontrolü için isteğe bağlı çalışma modu,rüzgar hızı ve sıcaklık ile AC durumunu ayarlamak için program ekleyin;Çok yüksek veya çok düşük oda sıcaklığında yanlış işlemlerden kaçınmak için uygulamada AC sıcaklık ayar aralığını 16-30 derece arasında kaydedin..

4.Oda sıcaklığı.Ve Rahat Mod ile izlenen nem: Oda sıcaklığını ve nem durumunu zamanında izlemek için dahili yüksek hassasiyetli sıcaklık ve nem sensörü, uygulamadaki tarihi kayıtlarla ailenize tam bakım sağlar; Rahat mod, uygulamada tercih edilen ılıman ve nem aralığını ayarlamak ve ac'nizi rahat sıcaklık ile açmak için iyi performans gösterir ve kendi ihtiyacınıza göre nem ayarı.

5.Hava Filtresi Temizleme Hatırlatıcısı: Hava filtresi uygulamada %100 zamanında görüntülendiğinde temizlemek için ac'nizi çıkarın, ac'nin düzgün çalışmasını sağlar;2.4 G wifi'nin altında ve USB şarjlı Bluetooth ile hızlı eşleştirme için hub gerekmez.

Paket içeriği:

IR termostat*1

USB kablosu * 1

Kullanım kılavuzu * 1

Notlar:

S: arka ışık ne zaman tetiklenir ?

C: Nesne kızılötesi endüktif alandan 5 cm'den daha kısa bir mesafeden geçtiğinde veya dokunmatik düğmelere manuel olarak basıldığında, arka ışık tetiklenir ve 10 saniye sürer.

S: Sıcaklık ve nem daha doğru olduğunda?

C: Wi-Fi yapılandırması tamamlandıktan yaklaşık 30 dakika sonra, sıcaklık ve nem gerçek ortam ortamına daha yakındır,bu nedenle okumalar daha doğrudur.

S: Ekrana sert veya keskin nesnelerle dokunabilir miyiz yoksa yere bırakabilir miyiz ?

C: Lütfen ekrana dokunmak için sert veya keskin nesneler kullanmayın ve yere düşmesini önleyin,aksi takdirde bu eylemler ekrana zarar verebilir ve kullanımını etkileyebilir.

S: AC dışındaki diğer kızılötesi cihazları kontrol etmek için akıllı IR uzaktan kumandayı kullanabilir miyim?

A: Hayır,bu sadece AC'yi kontrol etmek için tek IR termostat kontrolörüdür.

S: Markamı uygulamada bulamazsam ne olur?

C: Akıllı AC ekleme düğmelerini öğrenmek için DIY öğrenme işlevi vardır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kızılötesi Frekans 38KHz
Giriş DC 5 V / 1A
Wi-Fi Protokolü 2.4 GHz IEEE 802.11 b / g / n
usb kablosu 1.5 M uzunluk
Nem Ölçüm Aralığı %0 BAĞIL NEM - %99 BAĞIL NEM
Nem Doğruluğu ve -5 % RH
Sertifika CE
Destek Dropshipping/Toptan Satış
Ürün ağırlığı 104g
Boyut 80x80x16mm
Sıcaklık Ölçüm Aralığı 0 ℃- 60℃
Kaynak Anakara Çin
Sıcaklık doğruluğu ve -1℃
Model Numarası Sıcaklık ve Nem Sensörü
Marka Adı Aubess'in
Kızılötesi Aralığı =10 Metre
Meclis Durumu Kullanıma hazır