Için BT140GW03 BT140GW04 dizüstü LCD panel DVB Dijital sürücü panosu HDMI Uyumlu VGA LVDS 40 Pin 14 " DIY Kiti 1366 * 768 USB AV RF

₺469.55 ₺432.07

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c12436

Tanım

KİTİ SİPARİŞ ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN BUNU DİKKATLİCE OKUYUN:

Satın almadan önce, lütfen ekran modelinizin listedeki modelle tam olarak aynı olduğundan ve ekranın normal olarak görüntülenebildiğinden emin olun.

Ekran modeliniz ürün listemizde değilse.Hangi kitin sizin için uygun olduğunu doğrulamaya yardımcı olması için lütfen ekran modelini bize bildirin. (Bu çok önemlidir, Yanlış satın alma kullanılamaz hale gelebilir).

Doğru model etiketi ekranın arkasında bulunabilir panel.As aşağıda gösterilmiştir:

Denetleyici Kurulu Özelliği: Denetleyici kurulu bir dijital DVB-T2/DVB-T/DVB-C TV kontrol panosu Destek tek/çift LVDS arayüzü LCD ekran İçin uygun olan Avrupa, Orta Doğu pazarı vb.Giriş Güç Adaptörü: DC 12 V 3A (DC Bağlantı Noktası: 2.5 MM ve 5.5 MM iç+ dış -)

Özel dikkat: Asla 12v'den fazla voltajlı güç kaynağı kullanmayın, aksi takdirde devre kartı hasar görür!!!Giriş Sinyali Olmadığında Bekleme Moduna Geçin Bekleme Güç Tüketimi USB bağlantı noktası yazılımı güncellemek ve multimedya oynatmak için kullanılabilir PAL ve NTSC ile uyumlu AV Video Girişi: ATV DTV HDMI uyumlu VGA AV YPbPr ATV: 48.25 MHz-863.25 MHz, PAL / SECAM DTV: DVB-C, DVB-T, DVB-T2 Ses Girişi: HDMI uyumlu PC-Audio Ses Çıkışı: PH2.0 4 Pinli Hoparlör Konektörü, 3.5 mm Kulaklık OSD: Parlaklık Kontrastı Otomatik Dil Vb.Dil: ingilizce, Rusça, Fransa, Espanol vb.Kurulu Boyutu: 183mm X 43mm Paket Listesi:

1 Adet x Denetleyici anakart

1 Adet x LVDS 40 Pin sinyal kablosu (Uzunluk 25 CM)

Kablo ile 1 Adet x IR ve Klavye

1 Adet x Uzaktan kumanda (Pil dahil Değildir)

Özel Not:

1. Kit listesi aksesuarlarına ek olarak, kendi güç adaptörünüzü ve VGA/DVI/HDMI uyumlu sinyal kablonuzu da hazırlamanız gerekir.Güç adaptörü satın almanız gerekiyorsa→ LVDS 40 pin ekran kablosu satın almanız gerekiyorsa→

PH2.0 4 pinli küçük hoparlör satın almanız gerekiyorsa→

2 .Panel modeliniz satış listemizde değilse.Onaylamak için lütfen panelin arkasındaki model etiketinin ve sinyal portunun bir fotoğrafını bize gönderin. (Gereksiz anlaşmazlıkları önlemek için lütfen körü körüne sipariş vermeyin).

3 .Sizin için uygun bir kit hazırlamamız gerektiğinden ve üretici ürünü yükseltebileceğinden veya güncelleyebileceğinden, bazı aksesuarlar gösterilen resimlerden farklı olacaktır, lütfen alınan gerçek ürüne bakın.

4 .Biz ödeme doğrulama aldıktan sonra 3 iş günü içinde ulaşım ayarlayacaktır (hafta sonları ve tatil günleri hariç).Ödeme yapmadan önce lütfen makbuz bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.Paket gönderildikten sonra hiçbir bilgi değiştirilemez.

5 .Satış fiyatımıza gümrük vergileri, KDV ve diğer tüm gizli ücretler dahil değildir.Bu maliyetleri belirlemek için sipariş vermeden önce lütfen ülkenizin/bölgenizin gümrük departmanına danışın.

6 .Operasyon sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız.Lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin us.It sorunu kontrol etmemize yardımcı olacak bazı fotoğraflar veya videolar sunmak en iyisidir.Kör olumsuz değerlendirme herhangi bir sorunu çözmez.Umarım çözmek için iletişim kurabiliriz.Şimdiden teşekkürler.Denetleyici kurulu kiti kurulum adımları: 1. Eski ekran kablosunu LCD panelden çıkarın. 2. Yeni ekran kablosunu LCD panelinize bağlayın. (Konektör temas yönüne dikkat edin) 3. Denetleyici kartını HDMI uyumlu veya VGA sinyal kablosuyla PC'ye bağlayın. 4. Giriş gücü DC 12V 3A-5A. (Lütfen standart LCD ekran güç kaynağını kullanın, diğer güç girişi normal şekilde önyükleme yapmayabilir) 5. Tüm bağlantıyı bitirdikten sonra, lütfen açmak için acele etmeyin!Kontrol panosuna güç verilirken metal temasına izin verilmez, aksi takdirde kısa devre meydana gelebilir ve bu da kontrol panosunun kullanılamamasına neden olabilir.Lütfen aşağıdaki bağlantı şemasına bakın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı OPLY'NİN
Desteklenen Ekran Boyutu 14"
Parça Numarası S2
Sertifika RoHS
Desteklenen çözünürlük 1366*768
Uyumlu Marka Samsung
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Diğer Notebook Parçaları
Desteklenen Sinyal Portları LVDS 40 Pın