Wıo Terminalli Küçük ML destekli Yapay Burun Proje kiti

₺256.46

  • Etiketler: akıllı saat wıo 9, sıcak eşofman wıo, apple watch wıo 8, izle onlinemovies pro, wıo 12'yi izleyin, di pro'yu izleyin, akıllı saatler 8, wıo dizüstü bilgisayar pilleri, kılıf wiko w200, wıo saat şarj cihazı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c19391

Tanım

Benjamin Cabé'nin yapay burun projesi, şu anda TensorFlow, Edge Impulse gibi YAPAY zeka modüllerini eğitmek için kullanabileceğiniz çok yeni araçlar öğrenmenize yardımcı olacak. , Wıo Terminali, Grove-Çok Kanallı Gaz Sensörü v2, Grove-MOSFET ile, bu ATSAMD5119 ARM Cortex-M4 destekli IoT cihazında eğitimli yapay zekayı sıkmak için TensorFlow Lite gibi çerçevelerin nasıl kullanılacağının en kolay yolunu Makine Öğrenimini öğrenmeye hazır olacaksınız.

ÜRÜN DETAYLARI

Benjamin Cabé sayesinde artık kahveyi çaydan ayırabilen yapay zeka destekli yapay burnunuzu oluşturmak için en kapsamlı öğreticiyi takip edebilir veya koklamak için başka ne eğitirseniz onu tanımlayabilirsiniz.Yapay Burun , Grove Çok Kanallı gaz sensörü ve TinyML sinir ağı tabanlı ücretsiz çevrimiçi bir araç tarafından desteklenmektedir .

Proje yakın zamanda Make: Dergisinin kapağında yer aldı.Lütfen Yapay Burnun arkasındaki tam öğretici ve hikaye ile ziyaret edin!

Benjamin sizinle paylaşacak ve bu projenin neden bu kadar önemli olduğunu daha da derinleştirecek him.In özellikle Benjamins, blogda yapay zeka hakkında düşündüğünden daha fazla şey anlamasına nasıl yardımcı olduğunu gösterdi.Ayrıca, sonunda her şeyin gerçek zamanlı olarak analiz edilebilmesi ve görselleştirilebilmesi için “burnu” Azure ıot'ye bağladı .

Yapay Burun Arka Planı

"Mayıs 2020'de bir süre önce, diğer birçok insan gibi, ekmek tarifimi mükemmelleştirmek için oldukça zaman harcadım - maya mayamın mükemmel baget pişirmek için ne zaman ideal durumda olacağını belirlemeye çalışmak da dahil.

Birkaç hafta sonra hızlı ileri sararak, tam gelişmiş (cinas amaçlı!) yapay nose.It anosmiden muzdarip insanlara yanan yiyecek veya şımarık süt kokusunu tespit etmelerine, ofis binalarının temizliğini izlemelerine vb.Kadar çok çeşitli uygulamalar için kullanılabilir.” -- Benjamin Cabé

Benjamin, bu makine öğrenimi tarifini küçük bir cihazda mükemmelleştirmeye çalışırken uzun zaman harcadı, eğer okuma şansınız varsa, bu projenin kapakta yer aldığını göreceksiniz!

Makine Öğrenimi ve IoT Yolculuğunuza Başlayın:

Bu kit ile, havada ne olduğunu algılayabilen ve her kokuyu tanımlayabilen ve ardından sonuçları Wıo Terminal LCD'de görüntüleyebilen bir cihaz oluşturmak için gerekli tüm parçaları alacaksınız.Wıo Terminali Azure sertifikalı bir cihaz olduğundan, yapay burun yalnızca havada bilmek istediğiniz kokuları algılayıp etiketlemekle kalmaz, aynı zamanda her şey gerçek zamanlı olarak analiz edilebilir ve görselleştirilebilir .Ayrıca, Wıo Terminali ile uyumlu 300'den fazla Grove modülü ile burnun yeteneklerini genişletmek için sonsuz olanaklar vardır.

Daha da önemlisi, örneğin kötü bir koku tespit edildiğinde kuralları otomatik olarak tetikleyebilir, bu nedenle burnun yalnızca bağımsız, çevrimdışı bir cihaz olduğundan çok daha akıllı olmasına izin verebilirsiniz.

Yapay Burnu Azure IoT Central'a Bağlama

Yapay Burnu Azure IoT Central'a Bağlama-Gerçek zamanlı telemetri.

Benjamin Cabé'nin yapay burun projesi, şu anda yapay zeka modüllerini eğitmek için kullanabileceğiniz TensorFlow Lite ve Edge Impulse gibi yeni araçları öğrenmenize yardımcı olacak. , Wıo Terminali, Grove-Çok Kanallı Gaz Sensörü v2, Grove-MOSFET ile, bu ATSAMD5119 ARM Cortex-M4 destekli IoT cihazında eğitimli yapay zekayı sıkmak için TensorFlow Lite gibi çerçevelerin nasıl kullanılacağının en kolay yolunu Makine Öğrenimini öğrenmeye hazır olacaksınız.

Özellikler:

Makine Öğrenimini öğrenmenin ve TensorFlow Lite gibi çerçeveleri kullanmanın uygun maliyetli ve en kolay yolu.

Havadaki kokuları algılayın ve etiketleyin, Azure IoT Central aracılığıyla görselleştirin

Sonsuz olasılıklarınız için hazır 300'den fazla Grove modülü desteği

Uygulama

Havada ne olduğunu algılar, kokuyu tanımlar ve ardından sonuçları Wıo terminal LCD'de görüntüler.

Yanan yiyecek veya şımarık süt kokusunu tespit etmek için anosmiden muzdarip olmak

Ofis binalarının temizliğini izlemek, Azure IoT platformundaki verileri analiz etmek ve görselleştirmek.İhtiyacınız olan diğer Malzemeler (burun muhafazasını 3D yazdırmayı planlamıyorsanız gerekli değildir):

3D baskılı burun muhafazası 3D dosyaları şu adresten ücretsiz indirin:

25 x 25 mm FG-2

(isteğe bağlı)

M2 ve M3 vidalar, somunlar ve rondelalar

USB-C dik açılı kablo (isteğe bağlı)

Seeed ayrıca buluş fikrinizi hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi teklif ediyor.Anında fiyat teklifi almak için 3D dosyalarınızı yükleyin.Dokümantasyon

;

;

.

Yazar

Benjamin Cabé

İnternet sitesi:

Twitter:

Github:

LinkedIn:

realtek RTL8720DN tarafından desteklenen kablosuz bağlantıya sahip ATSAMD51 tabanlı bir mikro denetleyicidir.LCD ve farklı modüllere bağlı tek bir gömülü işlevsel modül olmak yerine, Wıo Terminali hepsi bir arada Ekran + Geliştirme Kartı + Giriş/Çıkış Arayüzü + Güzel Muhafaza ile donatılmıştır, bu da onu verimli ve Kullanıma hazır bir cihaz haline getirir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika hiçbiri
Demo Kurulu Tipi Kol
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Waveshare