Su geçirmez Duvara Monte Şifre Kutusu kilit Kutusu Anahtar Kod Kutusu Kombinasyonu Anahtar saklama kilidi Kutusu Acil Dolap Duvar

₺944.61 ₺510.07

  • Etiketler: güvenli kutu, akıllı anahtar kutusu, Anahtar depolama, anahtarlar için kod kutusu, kart kilidi anahtarı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c11218

Tanım

Tanım:

Hava Koşullarına Dayanıklı: Güvenlik için yaşıyoruz ve kombine duvara monte anahtarımız güçlü, ağır hizmet tipi ve hava koşullarına dayanıklı alüminyum alaşımı kullanılarak üretilmiştir

Daha Güvenilir: değerli eşyalarınız için sağlam koruma sağlamak için 4 haneli çoklu kombinasyon kodu kullanır; acil durum anahtarı, kodun kaybolması durumunda hızlı ve kolay erişim sağlarken; pahalı ücretlere gerek kalmadan sıfırlanmasına izin verir.

Kullanımı Kolay: 2 saniye içinde doğru açılan kilit kutusunu açın, anahtarlarınızı aramak için zaman kazanın bag.It 4 haneli kombinasyonu kurmak ve ayarlamak kolaydır.

Kolay Kurulum: Kasanızı hayır olarak takın !Ürünle birlikte verilen vidaları takın, duvara veya başka bir sert yüzeye delin ve sıkı olduğundan emin olun.Naylon genişleyen duvar ankrajları, herhangi bir katı yüzeyde matkabı mümkün kılar.

Yaygın Olarak Kullanılan: Tatil evi, evcil hayvan bakıcıları veya ihtiyacınız olabilecek başka bir yer için duvara sabitlenebilir.

Boyut Tablosu:

Dış Boyut: 12.4 cm x 8.3 cm x 3.9 cm / 4.88 inç x 3.27 inç x 1.54 inç

İç ölçüler: 9.2 cm x 6.3 cm x 2.6 cm / 3.62 inç x 2.48 inç x 1.02 inç

Paket içeriği:

1 Su Geçirmez Şifreli kilit Kutusu

1x Anahtar Kutusu Kılavuzu

4 Genleşme Cıvatası

4 Vidalar

Not:

Lütfen manuel ölçüm ve farklı monitörler nedeniyle hafif hatalara izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri
Akıllı ev platformu Diğer
Model Numarası şifreli kilit kutusu