2 Paket Duvar Tarayıcı Damızlık Bulucu Siyah Duvar Damızlık Bulucu Mıknatıs Metal Beton Alçıpan

₺255.13 ₺199.01

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c36349

Tanım

[Hızlı ve Doğru Metal Saplama Bulucu] Duvarın arkasındaki saplamalar, kirişler, borular,AC telleri ve zeminler gibi metal malzemeleri bulmak için işi doğru şekilde yapmak için bir Duvar tarayıcısı mı arıyorsunuz?Bu tırnak saplama bulucu, metalleri doğru ve hızlı bir şekilde tespit edebilen güçlü bir mıknatısa sahiptir. minute.Do alçıpan üzerinde herhangi bir iz bırakmaya gerek yoktur, metal vidaları veya çivileri tespit ettiğinde 2 adet saplama bulucu manyetik duvara yapışacaktır.

[Verimli Konum]Delikleri duvara nereye çivilemeniz veya vidalamanız gerektiğine karar vermek bir soruna neden olabilir, ancak bu Saplama Bulucu Mıknatısını aldıktan sonra, duvardaki tahminleri ve istenmeyen delikleri ortadan kaldırmak için bu saplama topu manyetik saplama bulucuyu kullanın.

[Daha yüksek Manyetik Alan]Sadece vidaları bulun ve vidaları çıkarmak için saplamayı takip edin.2 ADET saplama bulucu duvar tarayıcısı, 1/2 inç alçıpan veya başka bir binadan çelik bir saplamaya kolayca yapışabilen bir Saplama Topuna sahiptir materials.It ayrıca seramik döşeme ve kontrplak paneller ile çalışacaktır.

[2lbs Çekme Mukavemetine Sahip Güçlü Mıknatıslar]Bu saplama bulucu duvar dedektörü, duvarlardaki, zeminlerdeki ve tavanlardaki metal ahşap AC tellerini hızlı bir şekilde bulabilir ve döşemeleri, tv'leri, dolapları vb.Takarken tam saplamayı bulmanıza yardımcı olur.Saplama bulucu aracı sadece alçı duvarlar için manyetik saplama bulucu olarak kullanılmaz, aynı zamanda yere düşen küçük metal nesneleri bulmak veya bir boşluğa düşen metal nesneleri emmek için de kullanılır.

Malzeme: Plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

2 x Duvar tarayıcı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevkiyat zamanı: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika hiçbiri
Akıllı ev platformu hiçbiri
Kaynak Anakara Çin