Yüksek Bel Karın Kontrol Azaltma Şekillendirme İç Çamaşırı Zayıflama Külot kadın Karın Vücut Şekillendirici Shapewear

₺263.50 ₺158.10

  • Etiketler: kalça kaldırıcı, popo kaldırıcı, shapewear, korse bel eğitmen, kıvrımlı kadınlar için şort
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c99595

Tanım

Ürün Detayları

Pamuk Kasık Astar

Gerilebilir kumaş

İyi nefes alabilirlik ve konfor için petek örgü kumaş tasarımı.

bel kısmında 4 spiral çelik kemik

Spiral çelik kemiklerin güçlü kontrolü, insanların ince bel figürünü tutmasına yardımcı olabilir.

Nefes alabilen kumaş

Nefes alabilirlik, ısı yalıtımı, sıcaklık, şeffaflık ve serinlik gibi kumaşın kullanım rahatlığını etkiler.

Modeli ve Ürünü Sergileyin

Yıkama talimatları

Su sıcaklığı 40 ℃ ve altı

El yıkama

Kuru asmak

Boyamayın

Lekelenmez

Hizmet Teslim süresi hakkında: Ürünler ödeme yapıldıktan sonra 48 saat içinde normal olarak gönderilecektir ve hafta sonu, yerel tatiller veya diğer özel durumlar gibi bazı durumlarda gecikebilir,anlayışınız takdir edilmektedir . 1. Standart nakliye gelince, nakliye süresi normalde yaklaşık 20-45 iş günüdür. 2. Ekspres nakliye süresi yaklaşık 7-14 iş genellikle, felaketler, aşırı hava koşulları, salgın hastalıklar vb. Gibi özel nedenlerden dolayı nakliye gecikebilir.Lütfen buna dikkat edin. 3. Ürün özelleştirilmişse veya özel bir Logo Etiketi eklemesi gerekiyorsa, teslim süresi alıcı ile satıcı arasındaki anlaşmaya bağlıdır. 4. Ek olarak: Tahmini süre, belirli teslimat süresine eşit değildir.Toptan ve Dropshipping, Logo etiketi 1. Normalde, MOQ gereksinimi karşıladığında Toptan Satış için ücretsiz DHL / FedEx / UPS nakliye ve indirim sunabiliriz. 2. Damla nakliye desteklenir.Lütfen bildiriminizi bırakın.Biz gereği olarak öğeleri paketi olacak. 3. OEM ve Logo Etiketi desteklenmektedir.Lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri dönüş:

1.Alındığı tarihten itibaren bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir , bu durumda iade veya değişim kabul etmeyeceğiz.

Tüm iade öğeler size geldiği gibi aynı durumda olmalıdır,çizik veya diğer hasar sorunları ve orijinal ambalajı ile.nakliye takip numarası ile bize veriniz, belirli dönüş nedeni, ve Cannergiz.com.tr KIMLIĞI.

İade edilen nakliye ücreti, öğe sorun değilse alıcı tarafından ödenmelidir, ancak kalite sorunu nedeniyle öğelerin iade edilmesi veya değiştirilmesi gerekiyorsa , nakliye ücretini ödeyeceğiz .

Geri bildirim:

Bizimle iyi bir alıcı deneyiminin keyfini çıkarabileceğinize inanıyoruz.Satın alma işleminizden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi (DSR) ile olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın. .Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bize soruşturma göndermekten çekinmeyin ve sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. .Herhangi bir memnuniyetsizlik hissederseniz, herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmaya karar vermeden önce düzeltmek için bize ikinci bir şans vermek için lütfen bize bildirmekten çekinmeyin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Destek Türü Diğerleri
Kalınlık standart
Öğe Türü Şekillendiriciler
Müstehcen Resim No
Kontrol Seviyesi Orta
Malzeme naylon
CN Guangdong
Cinsiyet kadınlar
Kemiklerini ayıklamak 4 Çelik kemik
Dekorasyon Payetli
shapewear Kontrol Külot
Model Numarası WU2071'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Kumaş Türü JERSEY
Cinsel Açıdan Müstehcen No