Kızdırma tüpü floresan tüp kurşun pimleri altın kaplama IN-14, IV-11 pimleri

₺253.23

  • Etiketler: duvar saati lüks cam, duvar saati tarzı cam, kuvars led izle floresan, floresan çalar saatler, duvar saati cam turkuaz, duvar saati camı 16, floresan erkek saati
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c95477

Tanım

modname = ckeditör

Altın kaplama pimler, kızdırma tüpü floresan tüp kurşun pimleri mevcuttur

IN-14 ve IN-16 için 13 adet

IV-11 için 11 adet

IV-16 için 9 adet

yurtiçi QS18-12 için 12 adet

12 adet için YS9 - 3, YS13 - 3, YS18-3

Altı İN-14 tüp için toplam 78 adet

Kızdırma tüpünün ömrü kısadır ve yaşlanması kolaydır ve kaynak ve kurulumdan sonra sökülmesi ve değiştirilmesi kolay değildir.Bu tüp soketi pimi, tüpün değiştirilmesine büyük kolaylık sağlar.

Pimler altın kaplama bakırdır ve delikli plaka da kullanılabilir.

İki kurulum yöntemi vardır.Kurulum yöntemi aşağıdaki şekilde gösterildiği gibidir.Lütfen delik çapını farklı kurulum yöntemlerine göre ayarlayın.

Pim deliği çapı 0.8 mm'dir, bu da pim çapı 0.3-0.7 mm olan borular için uygundur.Tüpü sökerken, pimi takmadan önce lütfen lehim parçasını kesin.

Pim 0,7 mm pimi kullandıktan sonra, iç kamış sınıra kadar gerilir ve kaybeder elasticity.It 0.3-0.5 mm pin için artık kullanılamaz.Lütfen dikkat edin.

Pim derinliği yaklaşık 4 mm'dir, lütfen pim uzunluğunu kişisel tercihinize göre ayırın.

Aşağıdaki şekildeki segmanın yapısına göre, bazı pimler düz olmayan yüzeylere sahiptir, bu da segmanı dışarı çekildikten sonra pim içinde ortaya çıkarabilir.Lütfen bir sonraki kullanım için dikkatlice çıkarın ve pime geri takın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin