5.3 İnç paskalya tavşanı Yumurta Reçine Heykeli Koleksiyon Süslemeleri Tavşan Figürleri paskalya tavşanı Heykeli Bahar Ev Dekor

₺230.21 ₺161.15

  • Etiketler: reçine süslemeleri, Dekorasyonlar, melek, Kedi Heykeli, kapı için mezuzah
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c9289

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Şenlikli bir atmosfer yaratın: Sevimli tavşan şekli canlı bir atmosfer yaratır ve alanınızı dekore etmek için mükemmeldir.Bu sevimli Paskalya bahçesi süslemeleriyle Paskalya süslemelerinize bahar cazibesi ekleyin!

2、Paskalya Temalı Tasarımlar: Sevimli paskalya tavşanı Heykeli, Paskalya çimlerinizi şenlikli bir ruh halinde süslemek için kullanılabilir.Parlak, canlı renklerle dekore edilmiş bu tavşan bahçenize ve bahçenize hayat katacak ve Paskalya'nıza çok eğlenceli katacak!

3、Paskalya Süslemeleri: Bu güzel masayı Paskalya yemeği partinizde bir dekorasyon olarak gösterin.Klasik Reçine Paskalya Tavşanı Dekorasyonu, konukların dikkatini çekecek kadar renklidir.

4、Reçine malzemesi: Paskalya tavşanı yumurta figürleri, aşınmaya dayanıklı ve hasar görmesi kolay olmayan güvenli, toksik olmayan ve zararsız reçine malzemeden yapılmıştır.Paskalya Tavşanı Heykeli solmadan uzun süre dayanır.

5、Paskalya Hediyeleri: Büyüleyici güzellik, rustik çekicilik ve zarif karakter size çok neşe getirecek.Odanıza girin, retro / country tavşanınızın tadını çıkarın ve kendinize veya çocuklarınıza en sevdiğiniz alanı aydınlatacak mutlu bir hediye verin.

Belirleme :

Ürün Adı: Tavşan Yumurta Reçine Heykeli Süs

Malzeme: Reçine

Boyutu: yaklaşık 10 * 9 * 13 CM/3.93*3.54*5.11 İÇİNDE

Ağırlık: yaklaşık 0.2 kg

Ambalaj Listesi: 1 * Bunny Yumurta Reçine Heykeli Süs

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz Modern Tarz
Tema Hayvan
Destek Dropshipping/Toptan Satış
Malzeme reçine
Marka Adı monokweepjy'nın sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Akıllı Cihaz mı NO