10 adet SNMG120408L S PC4225 Dış Torna Araçları Karbür insert Torna kesici Takım Tokarnyy dönüm inserCarbide Ekle

₺595.69 ₺297.94

  • Etiketler: torna için kesici altıgen, ahşap torna alaşımlı çelik, paslanmaz çelik çerez kesici
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c9181

Tanım

SSS

1. Kanat aşınması: (bu yaygın bir yaşlanma şeklidir)

Etki: Yavaş yavaş değişen iş boyutu veya yüzey kalitesi Neden: Hat hızı, öğenin ömrüne ulaşmak için çok yüksek.Eylem: Daha yüksek aşınma direncine sahip bir bıçak kullanmak için hat hızını azaltmak gibi işleme parametrelerini ayarlayın

2. Çökme bıçağı sorunu: (kötü yaşlanma formu)

Darbe: Malların çalışma yüzeyi boyutu aniden değişerek kıvılcım yüzeyi çapağına neden olur Sebep: Parametre ayarı uygun değildir, bıçak malzemesi seçimi uygun değildir.İş parçasının sertliği

Alıcı okumalı

1. Daha iyi bir aracı nasıl seçeceğinizi biliyorsanız, kesinlikle daha az çabayla daha fazla verimlilik elde edersiniz!İyi bir şey yapmak istiyorsanız, önce aletlerinizi keskinleştirmelisiniz! 2. Sipariş vermeden önce soru sorabilirsiniz, ürünün kendisi veya diğeri üzerinde anlaşmamıza izin verin matters.So gereksiz sorunlara neden olmamak için. 3. Bu mağazadaki tüm ürünler, satın alınacak çok sayıda ürün var. 4. Lütfen malları aldıktan sonra malları kontrol edin.Herhangi bir sorun varsa, lütfen zamanında bize bildirin, böylece sizin için zamanında halledebiliriz! 5. Bu mağazadaki tüm ürünler, malların bütünlüğünü sağlamak için sıkıca paketlenmiş, sevkıyattan önce kesinlikle test edilir.Size kaliteli ve tatmin edici hizmet vermek.

Uzun süre işbirliği yapmayı umuyoruz!Değerlendirme açıklaması Hizmetimizden memnun hissedersek, lütfen bize iyi bir inceleme yapın.Tanınmanız, çalışmalarımız için en büyük destektir!Satıcı mağazayı işletmek için çok zor ve çok zor, tüm alıcılarla keyifli bir işlem yapmayı umuyor, işlemden sonra her biri ürünlerimizi ve hizmetlerimizi değerlendirme fırsatı buluyor.Değerlendirmenize çok değer veriyoruz ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz, desteğiniz için teşekkür ederiz!

Marka hikayesi

Markamızın markası, üzerinde stilize edilmiş "FTT"ifadesinin durduğu, uzun kuyruğu sağa doğru uzanan ejderhaya benzeyen bir tasarımdan oluşuyor.Ejderha, Çinlilerin en eski klan totemlerinden biridir nation.In eski zamanlarda insanlar doğadan korkar ve ilahi güce taparlardı, bu yüzden rüzgarı çağırabilecek, yağmur çağırabilecek ve sınırsız güce sahip, barış için ibadet edip dua edebilecek bir put yarattılar.Binlerce yıldır ejderha insanların zihninde gizemli ve kutsaldı ve yavaş yavaş Çin ulusunun totemlerinin temsilcisi haline geldi admires.In Çin, ejderha her yerde bulunur.Ejderha kültürünün uzun bir geçmişi vardır.Firmamız yüksek kalite ve rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli mekanik aletler sunmaktadır.Biz soruşturma almak için mutluyuz ve biz en kısa sürede cevap verecektir possible.To mükemmel hizmet, biz makul fiyata kaliteli ürünler sunmak.Markamızın ejderha kadar uzun süre dayanacağını umuyoruz, size en iyi kaliteyi de getireceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

çalışma Çelik
Model Numarası Model Numarası.
Kaplama CVD
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Sert Alaşım
Sertlik 95
Marka Adı LORİLLAC'IN
Kullanım Dış Torna Takımı