Araba Far Restorasyon Anti-Scratch Ajan Oto Lehçe Lens Restorasyon Araba Far Restoratör Kaplama Sıvı 30 ml

₺247.90

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8663

Tanım

Araba Far Restorasyon Anti-Scratch Ajan Oto Lehçe Lens Restorasyon Araba Far Restoratör Kaplama Sıvı 30 ml

Özellikler:

1. Araba farlarının çiziklerini etkili bir şekilde ortadan kaldırın ve sararma, bulanıklık ve oksidasyon sorunlarını çözün.

2. Kullanımı ve kullanımı kolay, yüksek şeffaflık ve güçlü yapışma.

3. Araba farlarının ömrünü uzatmaya ve yaşlanmalarını geciktirmeye yardımcı olun.Farları daha parlak ve daha mükemmel hale getirin.

4. Farları geri yüklemek, farların korunmasına ve korunmasına yardımcı olmak için uygundur.

5. Farların netliğini geri yükleyin, görünürlüğü ve güvenliği artırın.

Paket Listesi:

1 Şişe x Restorasyon Çizilmez Ajan

1, Nakliye Hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade Hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz uzatmak için yardımcı olabilir it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Öğe Türü pencere temizliği
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Aihogard'ın