Yeni Buda El Ve Çaydanlık Geri Akış Tütsü Duman Şelale Tütsü Meditasyon Seramik Tutucu Buhurdan Aromaterapi X9t2

₺223.74

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8524

Tanım

1. Havayı tazeleyebilen, sinirleri yatıştırabilen, sakinleştirmeye, süslemeye ve diğer işlevlere yardımcı olabilen şelale tütsü brülöründeki geri akış tütsü brülörünü kullanın.Yanan tütsü arındırmaya, meditasyon yapmaya ve rahatlamaya, stresi azaltmaya, ilham vermeye ve uyku kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilir.Tütsü olmasa bile, güzel şekilli tasarım dekorasyon için mükemmeldir ve harika bir merkez oluşturur.

2. Tütsü brülörü tütsü konisi ile birlikte kullanılabilir.Tütsüyü aydınlatın ve tütsü brülörünün üstüne yerleştirin ve tütsü buğusunun su gibi aşağı kaydığını ve tütsü havzasına döküldüğünü görebilirsiniz stand.It çok rahatlatıcı ve huzurlu görünüyor.Bir şelale gibi yavaşça aşağı akan, tütsü sisi ile çevrili konik tütsü brülörü çok güzel.

3. Konuklar ziyarete geldiğinde, rahat bir atmosfer yaratmak ve havayı arındırmak için oturma odasında tütsü olarak kullanılabilir.Ofis tütsü, zihinsel depresyonu azaltırken havayı arındırır.Yatak odasındaki aromaterapi yorgunluğu giderebilir ve uyku kalitesini artırabilir.Tütsü okuyun, insanların fiziksel ve zihinsel olarak rahatlamasına izin verin, dikkat dağıtıcı düşünceleri ortadan kaldırın.Zen benzeri stil sadece dekorasyon zevkinizi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda arkadaşlarınızla konuşmanın bir yolu olabilir.

4. Bu tütsü tutucu, sadece monotonluğu bozmakla kalmayıp aynı zamanda şelale gibi dinamik bir atmosfer yaratan, geleneksel tarzda yetenekli ustalar tarafından tasarlanmış ve el yapımı yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmıştır.

5. Çeşitli sahneler için uygun olan el yapımı şelale tütsü brülörü, oturma odalarında, yatak odalarında, çalışma odalarında, ofislerde, meditasyon odalarında, yoga odalarında, otellerde yaygın olarak kullanılmaktadır. etc.It konukları eğlendirmek için evde koku üretir ve aynı zamanda aile, arkadaşlar ve iş arkadaşları için mükemmel bir hediyedir.

Ürün Adı: Geri Akış Tütsü Brülör

Renk: kırmızı, siyah

Malzeme: Reçine

Boyutlar: 17. 5x10.5x20 cm/6.88x4.13x7. 87 inç

Fonksiyon: temiz hava, sinirleri yatıştırır, yardım dikkat, dekorasyon, süs

Paket içeriği:

1 tütsü brülör

1 masa mat

1 cımbız

20 x Geri Akış Tütsü

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin