Dikey Jig Çanta olta kutusu Lures Jig Çantası Jig Kurşun Dikey Tuzlu Su yapay yem Organizatör Jig Balıkçılık Cazibesi

₺698.42 ₺349.31

  • Etiketler: çok kullanımlı çanta, Balıkçılık için çanta, cazibesi organizatör, su kabı, balıkçılık çanta çanta mücadele
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8284

Tanım

Tanım:

Balıkçılık cazibesi çantamız, uzun süreli kullanım için çok uygun olan ve tuzlu su ve tatlı su için uygun olan dayanıklı su geçirmez 1200D Oxford kumaş + PVC örgü malzemeden yapılmıştır.Çeşitli yemleriniz için bol miktarda alan sağlayan birden fazla örgü cep, 24 cep vardır.Net file cep ile mükemmel yemi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Belirleme:

Adı: Balıkçılık Cazibesi Çantası

Genişletilmiş boyut: yaklaşık 35*35 cm/13.8*13.8 in

Katlanmış boyutu: yaklaşık 17.5*35 cm/6.88*13.8 in

Renk: Siyah

Malzeme: 1200D Oxford kumaş + PVC örgü

Ağırlık: yaklaşık 0.41 kg

Ambalaj: düzenli opp torba ambalaj

Ambalaj boyutu: yaklaşık 35x18x2. 5 cm/ 13.8*7.09*0.98 inç

Ambalaj Listesi:

Balıkçılık Cazibesi Çantası*1

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı malzemeler: Dayanıklı su geçirmez 1200D Oxford kumaş + PVC örgü malzeme kullanarak, bu balıkçılık cazibesi çantası uzun süreli kullanımda çalışır, hem tuzlu su hem de tatlı su için mükemmeldir.

2.Taşıması Kolay: Bu Dikey Jig Çantası hafiftir, ancak kapasitesi büyüktür, bir olta kutusundan daha esnektir, taşıması kolaydır, kısa balık avı gezileri için uygundur, balık avınız için daha fazla yer tasarrufu sağlar.

3.Büyük Kapasite: Birden fazla örgü cep ile tasarlanan bu balık yalancı yem Çantası, her iki yönde de kullanılabilen ve çeşitli yemleriniz için geniş alan sağlayan 24 cebe sahiptir.Net file cep ile mükemmel yemi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

4.Sihirli Etiket Tasarımı: Bu Jig Çantası depolama için katlanabilir ve balıkçıları için harika bir hediye seçimi olan yemi etkili bir şekilde güvende tutabilen, pratiklik ve güzelliğin bir kombinasyonu olan güçlü bir sihirli çıkartma ile tasarlanabilir.

5.Geniş Uygulama: Bu Tuzlu Su Jig Çantası, çoğu dikey yem, yumuşak yem, namlu fırdöndüler ve terminal kuleleri, aletlerle çalışır ve bunları iyi düzenlemenize yardımcı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Raf ile veya Değil No
Kaynak Anakara Çin