WİFİ Anten 2.4 GHz 7dBi Profesyonel Evrensel Kablosuz Anten Güçlendirici Güçlendirici WLAN RP-SMA F PCI Kart Modem Yönlendirici Dropshipping

₺26.45 ₺18.26

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c82263

Tanım

Özellik:

1. Yüksek Kazançlı 7dBi Genişletici: Çok yönlü çalışma için yüksek kazançlı 7dBi, sinyalinizi daha yüksek bir aralığa, hatta açık alan WiFi erişimleri için orijinal aralığın 5 katına çıkarır.

2. 2.4 GHz frekans bandı ve manyetik taban ve kablo frekansı: 2.4 GHz (2400-2500MHz), çok yönlü, anten uzunluğu 20cm, kurulum yöntemi, herhangi bir metal yüzeye (tavan, duvar, cam vb.) Kolayca Yapıştırılabilen manyetik taban tasarımıdır.) .

3. Geniş Uyumluluk: Bu kablosuz ağ anteni, ters sma'lı herhangi bir kablosuz IEEE 802.11 b/g yönlendirici/AP/PCI/PCMCIA adaptörüyle çalışır.

4. Bağlayıcı tipi: 2.4 GHz kablosuz WİFİ anten yükseltici WLAN RP-SMA DN0032, dişi konnektörlü herhangi bir cihaz bu WiFi güçlendirici antenle uyumludur.

5. Geniş ağ genişletme aralığı: Sinyal gücünü ve sinyal kalitesini artırmak, kablosuz ağınıza daha fazla güç ve menzil eklemek için konektörler, ağdaki ölü noktaları temizlemeye yardımcı olur.

Tanım:

Çok yönlü çalışma için yüksek kazançlı 7dBi, sinyalinizi daha yüksek bir aralığa, hatta açık alan WiFi erişimleri için orijinal aralığın 5 katına çıkarır.

Sinyal gücünü ve sinyal kalitesini artırmak, kablosuz ağınıza daha fazla güç ve menzil eklemek için konektörler, ağdaki ölü noktaları temizlemeye yardımcı olur.

Özellikler:

Malzeme: plastik

Ürün boyutu: 19.4 cm

Frekans: 2400-2483 MHz

Kazanç: 7 dBi

Empedans: 50 Ohm

VSWR:

Bitiş: mat siyah

Bağlayıcı: RPSMA (kadın)

Polarizasyon: dikey

Paket içeriği:

1 adet * Anten

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Bağlayıcı RPSMA (kadın)
Sertifika hiçbiri
POLARİZASYON Dikey
Sıklık 2400-2483 MHz
Marka Adı OCDAY
VSWR 1.5
Kaynak Anakara Çin
Bitirmek mat siyah
Empedans 50 Ohm
Kazanç (dB) /
Ürün Boyutu 19,4 cm
Kazanç 7 dbi
Malzeme Plastik