2017 Yeni Balo Salonu Dans Elbise Samba Kostüm Kadınlar için rekabet Performans Salsa Elbiseler Elmas püskül Latin Elbise

₺665.13 ₺591.88

  • Etiketler: samba kostümü giydir, sarı latin dans elbise
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c81451

Tanım

Ürün Şunlardır : 1 ADET elbise

Boyut Bildirimi:

Boyut grafiğindeki yaşlar sadece referans içindir!Boyutları esas olarak çocuklara göre height.So pls çocuklarınızın boyunu ölçün ve boyutu seçmek için boyut tablosuyla kontrast oluşturun.Yağ varsa, pls 1 veya 2 beden daha büyük seçin.

Aşağıdaki durumlara dikkat etmelisiniz: 1. Tam adı: Eğer bir Rus alıcı.Lütfen tam adınızı bıraktığınızdan emin olun, değilse ancak paketi alamıyorsanız, sorumlu olmayacağız 2. Boyutu: sizinki ile detay boyutları karşılaştırın lütfen , izin lütfen 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık , teşekkürler. 3. İşbirliği: Daha uygun bir fiyat elde etmek için uzun vadeli işbirliğimizi istiyorsanız.Lütfen aktif olarak bizimle iletişime geçin.

4. Renk: Farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterdikçe, gerçek öğenin rengi yukarıdaki resimlerden biraz değişebilir.Anlayışınız için teşekkürler.

Ödeme :

Emanet bizim tercih ödeme yöntemidir, biz de aşağıdaki gibi farklı ödeme kabul Ödeme hakkında herhangi bir sorun varsa, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Farkına varmak :

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.Sevkiyat:

Comfı#CCC ödemesinden sonra 7 gün içinde nakliye düzenlenecektir

Tüm mallar sadece sizin tarafınızdan sağlanan gönderim adresine gönderilecektir.

Lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun Aşağıdaki gibi 4 nakliye yöntemi sunuyoruz:

4-6 iş günü sürecek, nakliye ücretini ödemelisiniz.

4-6 iş günü sürecek, nakliye ücretini ödemelisiniz.

5-12 iş günü sürer, nakliye ödemek gerekir.20-35 iş günü sürer, nakliye ödemek gerekir.

Uyarı: Tatil ve hafta sonu iş günlerine dahil değildir.

Sadece referans için.

Geri besleme:

1) Sizin memnuniyetiniz bizim peşinde olduğunu, yani tatminsiz yapmak için bir şey varsa, (bizim ürün ve hizmet dahil,veya başka bir şey), anlaşmazlık sipariş koymak önce tekrar size hizmet için lütfen bize ulaşın, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

2 ) Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Pozitif bir Geribildirim bırakın lütfen (5 yıldız) bizim için,bizim için çok önemli size en iyi hizmeti sunmak için dahaki sefere.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Tayt, Pamuk, Polyester
Model Numarası kızlar / yetişkin latin dansı
Cinsiyet Kızlar
Dans Türü Latince, Latince, sos, balo Salonu