Suni Deri Levhalar Custom Made Lychee Glitter Sentetik Deri Vinil Kumaş DIY Küpe Yaylar

₺34.63

  • Etiketler: vintage suni deri kumaş, ucuz faux kürk deri ceketler, küpe dıy çiftliği, köpekler suni deri levhalar, pantolon suni deri kırmızı, sprinkles suni deri levhalar, tanımsız pantolon, yansıtıcı vinil kumaş, karikatür suni deri, yağ sentetik deri
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8101

Tanım

Detaylar

Özel Bilgiler

1.Bizimle özelleştirmek için hoş geldiniz.Ismarlama yapmak istiyorsanız, tasarımınızı bize e-posta ile gönderin ve deseninizin boyutunu bize bildirin.Pls, baskı kalitesini sağlamak için sunduğunuz desenin görüntüsünün net olduğundan emin olun.

2.Miktar: özel seçerseniz, özel öğeleriniz mağazamızda yayınlanmayacak, bu bizim tarafımızda çok güvenli olacaktır.Daha sonra minimum sipariş miktarı 35 adettir.Paylaşmayı seçerseniz, belki daha düşük MOQ alacaksınız, sizden sonra başkalarına satacağız, ancak pls tasarım haklarının size ait olduğundan emin olun.

3.Malzeme: Yüksek kaliteli suni deri levhadan yapılmış, arkası pamuklu kumaş veya tuvaldir.

4.Her sayfa 20*34 cm, yaklaşık 8*13 inç boyutlarındadır.

5.Sıcak ipuçları: Biz sipariş özelleştirmek için iade veya iade kabul etmiyoruz, pls sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Genellikle ısmarlama sipariş üretmek için 12-18 gün gerekebilir, sipariş vermeden önce, pls uzun üretim süresini kabul edebileceğinizden emin olun.

Doku Ekranı

Ürün Teşhir

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin