17 Alanlar Usb ısıtmalı ceket erkek kadın elektrikli ısıtmalı yelek ısıtma yelek ısıtmalı Bodywarmer Usb iç ısı yelek Veste Chauffante

₺586.55 ₺351.97

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8030

Tanım

Tanımlamak:

gösterildiği gibi renk

Malzeme: polyester elyaf

Ağırlık: yaklaşık 450 gram

Boyutu: XL, XXL, 3XL, 4XL

Çıkış gerilimi: 5 V

1.17 ısıtma parçaları ve dört bölgeli kontrol: ısıtma sıcaklığı 25°C ila 45°C arasında ayarlanabilir.

2. Enerji tasarrufu ve ekonomik: Yeleği tamamen şarj ettiğinizde, yeleği sıcak modda yaklaşık 6-8 saat ve enerji tasarrufu modunda 10-12 saat kullanabilirsiniz.Dışarıda çalışırken ceketinizi çıkarın ve hafif bir yelek giyin.Kolay ayarlama için yan bel kontrol cihazı.

3. PREMİUM yalıtım malzemesi: Isıtmalı yeleğin dış kısmı daha ince yünden yapılmıştır.Bu çok yönlü ısıtmalı yelek, soğuktan veya ekstra bir orta katman olarak mükemmel dış koruma sağlar. (Sıcaklık 10-20°C olduğunda kazak giyebilirsiniz).Sıcaklık 10°C'nin altındaysa içine yelek, dışına ceket giyebilirsiniz).

4. Tüm durumlar için uygun: Vücudunuzu her yerde sıcak tutun, örneğin: kızak, motosiklet sürme, dağcılık, kamp, yürüyüş, kayak, balık tutma, avcılık, ofis işleri veya ticari faaliyetler.Şükran Günü ve Noel için mükemmel bir hediye

Düzenli AB boyutu.Lütfen satın almadan önce resimdeki boyut detaylarını kontrol edin.Bu klasik ısıtmalı yelek unisex.

Notlar:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

3. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.

Bu ürün şunları içerir:

1 ADET Yelek (Piller sete dahil değildir.Çoğu güç kaynağı ile çalışır)

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik Termal
Model Numarası Yelek
Malzeme Teknolojisi güç streç
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Cinsiyet Erkekler ve Kadınlar
Malzeme Polyester
Kaynak Anakara Çin