Moda Erkek Kadın Şapka ROCK Grubu beyzbol şapkası s Mektup Baskılı Dansçı Yaz Unisex Beyzbol Örgü Net kamyon şoförü şapkası Şapka

₺207.19 ₺89.04

  • Etiketler: şapkalı, dj kap
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c7724

Tanım

ÜRÜN BİLGİSİ

Stil Adı: Hiçbir Ağrı Hiçbir Kazanç file şapka Malzeme: Polyester +naylon örgü (Polyester Köpük Ön, Naylon Örgü Taraf ve Arka) Çevresi Boyutu: 56-60 cm (1-3 cm fark)

ÜRÜN RESİMLERİ

dikkat

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.Teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin ol. 2. Örgü stilleri büyük esnekliğe sahiptir, boyut farkı biraz büyük olacaktır, lütfen dikkatlice sipariş verin. 3. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyut farklılıklarına izin verin 4. Lütfen farklı parçalar nedeniyle ağırlık farklılıklarına izin verin.

nakliye

Genellikle biz Çin post olağan küçük paket veya e-paket kullanın ve onlar yaklaşık 60 gün.Daha az zaman olmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, teslimat süresini 10 gün içinde tutabiliriz express.So ekspres kabul etmek ve ek ücreti tutara eklemek istiyorsanız lütfen bize bildirin.

ÖDEME KALEMİ

Sadece kredi kartı,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union ve banka havaleleri yoluyla Cannergiz.com.tr emanet yoluyla bize ödeme yapmaktan çekinmeyin Lütfen dikkat: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların teklif vermeden / satın almadan önce olup olmayacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresini kontrol edin.

geri bildirim

Hizmetimizden memnunsanız, lütfen iş başarımızda çok önemli olan bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme yorumları bırakın.Bunu çok takdir edeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Şapka Boyutu Bir Boyut
Desen Türü Yazdırma
Tarz Gündelik
Çıkış Tarihi Kış2022
Özellik Güneşten korunma
Malzeme Pamuk
Kayış Tipi Ayarlanabilir
Cinsiyet Üniseks
Öğe Türü Beyzbol Şapkaları
Bölüm Adı Yetişkin
Uygulanabilir Sahne Plaj
Kaynak Anakara Çin
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim