[40 adet / takım] Düşük maliyetli Islak Kuru Perisi Sinek Balıkçılık Cazibesi kutu seti Fly Bağlama Malzemesi Yem Sahte Sinekler Alabalık Grayling Panfish

₺475.44 ₺347.02

  • Etiketler: fly bağlama aracı seti, iyi panfish çubuk, sinek şönil kürk, ürünler balıkçılık aksesuarları sinek, bodi cam sinek bağlama, ıcerio kahverengi, yapışkan bant sinek balıkçılık, ıcerio jigs, fly bağlama aracı organizasyonu, şönil sinek bağlama seti
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c75333

Tanım

[40 adet / takım] Düşük maliyetli Islak Kuru Perisi Sinek Balıkçılık Cazibesi kutu seti Fly Bağlama Malzemesi Yem Sahte Sinekler Alabalık Grayling Panfish

En popüler nehir ve göl balıkçılığını kapsayacak çok çeşitli sinek desenleri

40 adet çeşitli klasik ıslak, kuru, perisi; Tüm sinekler deneyimli sinek tyers tarafından iyi bağlanır; Combo bir kauçuk şeritler su geçirmez kutu içinde paketlenmiş.

Kutu boyutu: yaklaşık 10.5 cm X 7 cm X 3.1 cm

İçindekiler: Aşağıda gösterildiği gibi sekiz çeşit böcek

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Gelecekte Cannergiz.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

Paranız Cannergiz.com.tr tarafından güvenli bir şekilde yatırılır.Para sadece teslimatı onayladıktan sonra bize verilir.

Ödeme yapmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen buraya tıklayın:

ICERIO Mağazası, ülkenizi adres seçenekleri listesinde bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Ambalajlamadan önce tüm mallar dikkatlice kontrol edilmelidir.Siparişleri kesinlikle sipariş adresine göre gönderiyoruz, adreste herhangi bir değişiklik varsa, göndermeden önce lütfen hemen bize bildirin.

Teslimat süresi, sipariş verme süresi değil, paket gönderildikten sonra sayılır.

Normal koşullarda, paketler geçerli ödemeden sonra 3~5 iş günü içinde sevk edilecektir.

FedEx, UPS,EMS veya diğer kurye ile gönderilen paketler için, çoğunluk paketleri 5 ~ 15 gün içinde gelirdi.Gümrük muayene için paketi tutarsa lütfen anlayın ve bizimle işbirliği yapın.

Posta servisi ile teslim süresi(sadece referans için, teslim süresi birçok faktörden etkilenecektir):

1.7~22 Gün: Asya, Kuzey Amerika

2.12 ~ 39 Gün: Batı Euro, Orta Doğu, Okyanusya, Doğu Euro

3.30 ~ 65 Gün: Güney Amerika, Afrika, Güney Afrika

Not: Gümrük muayene için paketler düzenledi, lütfen anlayın ve malları bekleyin, ayrıca sipariş koruma süresini uzatmak için bizi bilgilendirebilirsiniz.Gümrük açıklaması için gereken herhangi bir kağıt veya yardım için lütfen bize bildirin, size en kısa sürede cevap vereceğiz.Mağazamızda satılan ürün herhangi bir yerel vergi içermez ve yerel vergi ödemekle yükümlü değiliz.Lütfen sipariş vermeden önce bunu not edin.

ICERIO Mağazasından satılan veya satılmayan ürünlerle ilgili herhangi bir soru veya sorun için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Hepimiz balık tutkunuyuz, ürün kalitemizi ve hizmet standardımızı iyileştirmek için herhangi bir öneride bulunmaktan memnuniyet duyarız.

Uzun garanti ömrü sunuyoruz, önemsediğiniz şeyi önemsiyoruz.Duruma göre değiştirme veya tazminat yapılacaktır.

Hizmet süresi: 8: 20 a.m ~ 23: 30 p.m.Pazartesi~ Cumartesi, size gerçek zamanlı olarak cevap vermek için orada değilsek bize mesaj bırakabilirsiniz.

Sizin memnuniyetiniz bizim ikna edici, lütfen bize 5 yıldız oranı ve olumlu yorumlar verin.

Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz yorumlar veya 3 yıldız veya daha düşük vermeyin, sorunu çözmenin en iyi yolu bizimle konuşmaktır.

Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Satın alma işlemimizden memnun olduğunuzdan emin olmak için çalışıyoruz ve olumlu bir deneyime sahip olduğunuzdan emin olmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Pozisyon göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış
Tip Yapay Yem
Model Numarası sinek balıkçılık yem
Kategori Sahte Yem
Marka Adı ICERIO