Kick Hedef Pedleri Taekwondo Karate Kickboks MMA Uygulama Çift Tekme Kürek Dövüş sanatları Ekipmanları Punch Pedleri

₺920.45 ₺616.61

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c74752

Tanım

Özellik

İKİ yaprak tasarımı: İki adet hedef yapraktan oluşan Taekwondo tekme hedef pedlerinin çift tarafı, hızınızı, doğruluğunuzu ve gücünüzü artırabilen yüksek ve düşük vuruşlar yapmak için ideal bir tasarımdır.

KAYMAZ: Tekme pedinin düşmesini önlemek için bilek kayışı ile kaymaz, hem kadınlar hem de erkekler için uygundur, sizin için ideal bir spor aksesuarıdır.

Dayanıklı: Kick Pad Hedefi, fonksiyonel rollerini iyi oynayabilen ve rahat bir hareket sağlayabilen zarif tasarım ve işçilikle dayanıklı ve kaymaz, yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.

GENİŞ UYGULAMA: Bu hedef, Taekwondo (veya diğer Dövüş Sanatları) hayranlarının düşük ve yüksek vuruşlar yapması için kullanılır!Tüm vücut dayanıklı ve esnek, Taekwondo, dövüş sanatı vb. Vuruş uygulamalarında uygulanabilir.

KAYMAZ tasarım: tekme pedimiz, tekme pedinin düşmesini önlemek için bir bilek kayışı ile donatılmıştır.

Hızı ve gücü artırır: Bu çift hedef, yüksek ve düşük vuruşlar için ideal bir tasarımdır, hızınızı, doğruluğunuzu ve gücünüzü artırır.

BÜYÜK KİCKBOX EĞİTİM pedleri: Bu lens, Taekwondo (veya diğer Dövüş Sanatları) hayranlarının düşük ve yüksek vuruşlar yapması için kullanılır!

ARKADAŞLAR VE çocuklar İÇİN MÜKEMMEL bir HEDİYE: Taekwondo, dövüş sanatı vb. Vuruş uygulamalarında uygulanabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme PU + kalın sünger çekirdek
Ağırlık Other
Uygulanabilir İnsanlar Erkek
Ürün adı Taekwondo Tekme Pedleri
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Taekwondo Tekme Pedleri