Sıcak Su Şişesi Çift Cep Sıcak Kompres Çift Bez Çanta İle Bir Sevimli Dolması Ayı Ve Sarı Ördek Desen

₺141.36 ₺98.93

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c7387

Tanım

Tanım:

Peluş iç cep Haşlanma Önleyici Tasarım: Sevimli küçük ayı ve küçük sarı ördek tasarımı su şişesi kılıfı, sıcak yüzeyin cildinize doğrudan temas etmesini ve yanıklara neden olmasını önler.

Çevre Koruma Malzemesi: Suyu ısıttıktan sonra belirgin bir keskin koku yoktur, size samimi bir sıcaklık verir.

Güçlü Sızdırmazlık: vidalı kapak sızdırmaz, sıkılır ve sızıntı olmadan çalkalanır.

Vücut Yardımcısı: Ağrılar ve spor için evde çare olarak tek başına kullanılabilir injuries.In geleneksel hipertermiye ek olarak, ateşi olan çocuklar için soğuk kompres olarak veya küçük yaralanmalardan kaynaklanan şişliği azaltmak için kullanılabilir.

Harika Hediye Seçimi: Ayrıca bir buz torbası veya soğuk su şişesi, arkadaşlarınız ve aileniz için doğum günü veya tatil hediyesi olarak ikiye katlanır, geceleri sizi rahat ettirmek için mükemmeldir.

Özellikler:

Adı: Sıcak Su Şişesi

Malzeme: PVC

Renk: sarı kahverengi

Ağırlık: 180g

Ürün boyutu: 21 * 21 * 4 cm/8.2*8.2*1.5 içinde

Ürün Listesi:

Peluş sıcak su şişesi * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Ön ve Arka Cepler】 Ön ve arkadaki çift cepler, ön cep ellerinizi sıcak tutmak için kullanılır ve arka cep, sıcak su şişesinin ısınma süresini uzatmak için bir sıcak su şişesine yerleştirilir.

2.【Kokusuz Malzeme】 Peluş sıcak su şişesinin ısıtıldıktan sonra belirgin bir keskin kokusu yoktur ve koku alma duyunuz üzerinde kötü bir etkiye neden olacak tuhaf bir koku yaymaz.

3.【Eşit ısı Yalıtımı】 Eşit ısı dağılımı, uzun ömürlü ısı yalıtımı, bütün gece sizi ısıtabilen peluş bir sıcak su şişesi, böylece soğuk bir ortamda sıcaklığı hala hissedebilirsiniz.

4.【Güçlü Sızdırmazlık】 Sıcak su şişesi güçlü sızdırmazlık özelliğine sahiptir ve sızdırmazlığı artırmak için vidalı kapak kapatılmıştır ve sıkıldığında ve çalkalandığında sızıntı yapmaz.

5.【Çeşitlendirilmiş Kullanım】 Peluş sıcak su şişesi kışın sıcak tutmak için ellerinizi sarabilir, sıcak su şişesi ile doğrudan temas etmeden güvenli ve emniyetlidir ve soğuk kompres olarak da kullanılabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Ürün tipi Sıcak su Torbası Kapağı